VOJAŽ I BRESKVICA NI SAMI NE ZNAJU KO SU I ČIME SE BAVE! Prvo IZVREĐALI jutjubere, a sinoć se sami tako predstavili
Foto: Espreso.co.rs / Emilija Jovanović

pa ko koga ovde?

VOJAŽ I BRESKVICA NI SAMI NE ZNAJU KO SU I ČIME SE BAVE! Prvo IZVREĐALI jutjubere, a sinoć se sami tako predstavili

Prilikom tog gostovanja Vojaž je isprozivao jutjubere i njihovu muziku rekavši da on pevače sa jutjub scene ne stavlja u isti rang sa sobom

Objavljeno:

Mladi izvođači Vojaž i Breskvica na meti su loših komentara već danima unazad zbog ispada koji im se dogodio u emisiji Ami G Show.

foto: Printscreen/jutjub

Prilikom tog gostovanja Vojaž je isprozivao jutjubere i njihovu muziku rekavši da on pevače sa jutjub scene ne stavlja u isti rang sa sobom i drugim pevačima poput Dare Bubamara ili Slobe Radanovića.

Nakon te rečenice gotovo svi jutjuberi koji se bave muzikom su reagovali, pa čak i sam Andrija Jo koji je bio deo te emisije, a koji se osetio prozvan zbog izrečenih reči

Međutim, ono što je sve šokiralo i iznenadilo na sinoćnoj dodeli nagrada MAC 2020 jeste kategorija u kojoj su pobedili Breskvica i Vojaž.

Prema glasovima publike pobedu su odneli sa pesmom "Vrati me" i to u kategoriji - JUTJUB zvezda.

Postavlja pitanje ko ovde koga pravi ludim obzirom da su pre svega par dana ponizili sve jutjub ličnosti, a sinoć držali govor dok je iza njihovih glava stajao natpis "JUTJUB ZVEZDA"

foto: Printscreen

Pa nas zanima kada će odlučiti šta su, da li su pevači ili jutjub zvezde, da li podržavaju jutjub pevače ili ipak nisu oni "taj nivo" ?

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Lazar S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.