SVI SMO LUDELI ZA NJOM: Sećate li se Đine iz Srećnih ljudi? NEĆETE VEROVATI KAKO IZGLEDA SADA!
Jugoslava Drašković, Foto: Printscreen/Youtube

zaboravljena je!

SVI SMO LUDELI ZA NJOM: Sećate li se Đine iz Srećnih ljudi? NEĆETE VEROVATI KAKO IZGLEDA SADA!

Mnogi su je obožavali, a pogotovo Lune Šćekić

Objavljeno:

Glumica Jugoslava Drašković glumu je diplomirala u klasi Radeta Šerbedžije na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. Udala se za Zorana Cvetanovića, poznatog srpskog producenta koji je preminuo 4. jula 2019. godine, u 61. godini u Beogradu.

Nakon brojnih pozorišnih predstava, dobila je ponudu da zameni Dubravku Mijatović i da postane nova Đurđina Golubović u seriji „Srećni ljudi”. Trenutak kad je dobila ulogu kaže da neće zaboraviti.

"Naime, tu noć sam sanjala da mi neke ruke pružaju poklon umotan u ljubičastu mašnu. U trenutku kada je trebalo da odvežem mašnu, zazvonio je telefon, ja sam se probudila, javila na telefon i dobila poziv od produkcije da dođem da potpišem ugovor. Kažite da snovi nemaju veze sa realnošću", rekla je glumica jednom prilikom.

foto: Printscreen

Posle ove serije je nestala sa javne scene, a svi su se pitali zašto je povukla takav potez kada je više puta rekla da joj je ova uloga ostvarenje sna.

"Nakon što sam rodila ćerku Mašu, otvorili smo firmu, a glumačke ponude su se proredile, tako da sam prirodno otišla na onu stranu gde sam bila potrebnija." objasnila je Jugoslava jednom prilikom, koja je ipak ostala u filmskoj industriji, doduše iza scene.

Ona je danas posvećena poslovima u porodičnoj firmi koja se bavi prikazivačkim i distributerskim poslom u filmskoj industriji.

Ovako danas izgleda Jugoslava:

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.