NAŠA POZNATA PEVAČICA KOLIMA POKOSILA BICIKSLISTU: Izleteo mi je na pešačkom, sve se desilo u sekundi!
Ilustracija, Foto: Espreso.co.rs

trenutak nepažnje

NAŠA POZNATA PEVAČICA KOLIMA POKOSILA BICIKSLISTU: Izleteo mi je na pešačkom, sve se desilo u sekundi!

On nije hteo nikakvu pomoć, posle sam ga tražila i našla. Bila sam tu šta god da mu treba, nudila mu pomoć - dodala je Lazarevićeva.

Objavljeno:

Nakon što je čula da je advokat Nebojša Negić, suprug njene koleginice Dragice Radosavljević Cakane, autom udario pešaka, koji je nekoliko dana kasnije preminuo u bolnici, pevačica Goca Lazarević je otvorila dušu i ispričala svoju priču.

- Veoma mi je žao Cakane i njenog muža. Ne daj Bože to nikome. Pre nekoliko godina se i meni desilo, udarila sam biciklistu - priznala je Goca.

- Bila mi je drugarica iz Australije u gostima i htela sam da je vodim u kafanu na ručak. Međutim, ona zapela neće, pa neće i ja se iznerviram, jer je za mene maltretiranje da idem u kupovinu, pa da spremim ručak, a njoj je da što jeftinije prođem. I ajde, sednem u auto tako nervozna, krenem i na pešačkom mi izleti biciklista i udarim ga.

Goca Lazarević
Goca Lazarević foto: Printscreen

- Bukvalno, dovoljna je sekunda. On nije hteo nikakvu pomoć, posle sam ga tražila i našla. Bila sam tu šta god da mu treba, nudila mu pomoć - dodala je Lazarevićeva.

- Tada sam bila kao Cakana i njen Nebojša na stubu srama, mediji su me razapeli, a jedinu podršku mi je pružio Dragan Kojić Keba. Jedini se našao, poslao poruku, pitao da li nešto treba. Ne mogu to da mu zaboravim i hvala mu do neba. Ako neko zna, znam ja kako vam je kad vam je potrebna podrška. Nadam se da će i kod Cakane doći na svoje.

BONUS VIDEO:

(Esperso.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.