ŠOK NAD ŠOKOVIMA! EDITA SE ZAMONAŠILA! Gore društvene mreže, niko nije očekivao ovako nešto
Foto: Printscreeb/jutjub/pricaozivotu

LJUDI, JEL OVO MOGUĆE?

ŠOK NAD ŠOKOVIMA! EDITA SE ZAMONAŠILA! Gore društvene mreže, niko nije očekivao ovako nešto

Vest da se Edita zamonašila odjeknula je kao bomba

Objavljeno:

Glumica Edita Majić je danas napunila 50 godina. Gde je i kako, pišu hrvatski mediji, zna jedino njena porodica. Jer, Eita već 16 godina živi u Španiji gde se zavetovala i postala karmelićanka u samostanu u Avili, a onda je pre tri godine počela da živi kao pustinjakinja.

Prelepa mlada glumica Edita Majić iznenadila je mnoge kad je 2004. godine najavila svoj odlazak. Bila je posebna, veličanstvena u svojim ulogama Salome, Antigone, izdvajala se profinjenošću i glumačkim talentom, pa je njena odluka tim više bila sasvim neočekivana, a po nekima i nepromišljena, piše portal "24 sata.hr". Ali istina je bila sasvim drugačija. Edita je svoj put odabrala mnogo pre nego što je svoju veliku životnu odluku objavila svojim kolegama.

foto: Printscreen/jutjub

Rođena je u Splitu, a njena majka razvela se od Editinog oca kad je Edita bila jako mala. Majka se preudala kada je Edita imala oko dve godina i svog očuha je odmah prihvatila kao oca, a i on nju. Dobila je dva polubrata koje je obožavala.

foto: Printscreen/jutjub

Edita je isprva studirala slikarstvo, ali je prekinua studije zbog Akademije dramske umtnosti u Zagrebu, a onda se opet vratila u Split da bi tamo odigrala svoju prvu veliku ulogu u predstavi "Salome".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.