MILICA TODOROVIĆ SE BORILA SA DEMONIMA, 6 GODINA KRILA VELIKU TAJNU: Petar je izvukao iz PAKLA!
Foto: Printscreen

svi su mislili da lepo živi

MILICA TODOROVIĆ SE BORILA SA DEMONIMA, 6 GODINA KRILA VELIKU TAJNU: Petar je izvukao iz PAKLA!

Milica Todorović i Petar Strugar više ne kriju svoju tromesečnu ljubav. Mlada pevačica i glumac su se upoznali na snimanju njenog spota, a spojio ih je, kako je Milica, ni manje ni više nego pravi konj.

Objavljeno:

Todorovićeva i Strugar su zaljubljenici u ove životinje pa ih je ta zajednička ljubav spojila u jednu. Podsetimo, pevačica je bila očajna posle raskida šestogodišnje veze sa Milošem Paunovićem.

"Nije lako okončati vezu posle posle šest godina. Kada ste s nekim toliko vremena i kada živite zajedno, to je kao da ste u braku. Ispostavilo se da nismo jedno za drugo. Teško sam podnela raskid, mesecima sam se borila sa unutrašnjim demonima. U svom tom emotivnom haosu, osećala sam se potpuno slomljeno. A onda mi je u život, niotkuda, uleteo Petar i sve promenio. Umesto ljubav manje, desila se ljubav više. Konačno sam srećna.

foto: Printscreen

"U početku smo se viđali prijateljski, često smo igrali karte sa mojim kumom Stevanom Anđelkovićem i njegovom suprugom Natašom, a posle toga smo shvatili da su se među nama desile emocije", ispričala je Milica koja je otkrila da je sa Milošem u vezi tri meseca.

"Osvojio me je neposrednošću i duhovnošću. Po tom pitanju smo veoma slični, oboje volimo da se šalimo i širimo pozitivnu energiju. S njim se stalno smejem, to mi mnogo prija. Sviđa mi se što je kulturan i fin. Volim kada me pogleda svojim zelenim očima, a i zgodan je", otkrila je Milica.

foto: Printscreen

Milica je već bila u Crnoj Gori i upoznala Petrove roditelje, čime su, moglo bi se reći, prešli na mnogo ozbiljniji stadijum u njihovoj vezi.

- Na primorju sam imala zakazan nastup i Petar je odlučio da krene sa mnom. Vreme je bilo lepo i baš mi je prijalo leškarenje na suncu. Naravno da smo otišli da se javimo njegovima, to je sasvim normalna stvar, ne vidim u tome ništa senzacionalno. Sve je prošlo u najboljem redu, ali daleko od toga da me je sa toditeljima poslao zbog planova za venčanje.

Premda je tek sveži ljubavni par započeo svoju romansu koju je krio, ne bi nas čudilo da iza ovoga stoji nešto ozbiljnije što liči na svadbena zvona, a što oboje kriju od očiju javnosti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Hallo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.