DANAS JE SVI SLUŠAMO, A ŽIVOT PEVAČICE NIJE BIO NIMALO LAK: Počela od Zvezdi Granda, potom je DEČKO OSTAVIO TRUDNU
Foto: Printscreen

završila kurs manikira

DANAS JE SVI SLUŠAMO, A ŽIVOT PEVAČICE NIJE BIO NIMALO LAK: Počela od Zvezdi Granda, potom je DEČKO OSTAVIO TRUDNU

Danas je svi dobro znate.

Objavljeno:

Danas svima dobro poznata pevačica, Biljana Sečivanović, odrasla je sa roditeljima i sestrom u selu Mrčajevci kod Čačka. Nakon srednje škole je odlučila da se preseli u Austriju, gde je završila kurs manikira, međutim velika ljubav prema muzici je presudila da se bavi pevanjem.

Godinama je nastupala u dijaspori, a onda je rešila da sreću okuša u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". Prošla je audiciju, ali se nije plasirala u samo finale, dok je te sezone pobedu je odneo Darko Lazić. Ipak, Biljana je dobila priliku da snimi jednu pesmu.

Mediji su brujali o navodima da je tokom boravka u Austriji Biljana započela vezu s uglednim biznismenom koji ju je ostavio nakon što su saznali da je trudna. Biljana je sina Mateju rodila u Austriji, ali je odbila da prima alimentaciju od njegovog oca. Vratila se u Srbiju, ali ističe da dečak redovno viđa oca i njegove roditelje.

Nakon brojnih hitova koje je nizala, Sečivanovićeva je rešila da prihvati poziv za učešće u rijalitiju "Farma", u kojem je provela četiri nedelje. Kako je istakla tada, nije joj teško palo što je izbačena, jer joj je svakodnevno nedostajao sin Mateja koji je imao četiri godine.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.