SUDIJA KOJA JE OTELA SEVERINI SINA DOBILA POKLON OD 330.000 EVRA! Najbogatija PRAVNICA U REGIONU, a možda i ŠIRE
Foto: Printscreen

DA LI JE REALNO?

SUDIJA KOJA JE OTELA SEVERINI SINA DOBILA POKLON OD 330.000 EVRA! Najbogatija PRAVNICA U REGIONU, a možda i ŠIRE

Tea Golub navela u svojoj imovinskoj karti da je stan, nakit i štednju
u banci dobila kao dar, ne navodeći od koga, kao i da zarađuje platu od 1.700 evra

Objavljeno:

Sudija Tea Golub, koja je presudila da sin Severine Vučković živi s ocem Milanom Popovićem, našla se u središtu skandala nakon otkrića da je bila na luksuznom odmoru u istom hotelu u kojem je bio i srpski biznismen.

Mnogi su doveli u pitanje odakle joj novac za sedmodnevno zimovanje koje košta kao njene dve plate, pa je ona odlučila da pokaže svoju imovinsku kartu. Bolje bi bilo da to nije uradila, jer je navukla na sebe još veći gnev javnosti.

Kako je navela, s platom u Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu od oko 1.700 evra ona poseduje impozantnu imovinu, o kojoj bi svaki prosečan Hrvat mogao samo da sanja. Međutim, ona to nije stekla, nego dobila na poklon, kako tvrdi.

U imovinskoj karti Tee Golub piše da poseduje stan od 103 kvadrata u Zagrebu, vredan 200.000 evra, i 19 kvadrata garaže, čija je cena skoro 23.000. Za obe nekretnine navela je da su dobijene na poklon. Sat „kartije“ od 4.000 evra i ostali nakit od 5.500 evra takođe je dobila na poklon. U dve banke, kako je napisala, poseduje ukupnu štednju od 98.000 evra. I to je navela kao poklon.

foto: Printscreen

Vredne pokretne stvari

Mnogo više imovine poseduje suprug Tee Golub, za kojeg nije navela ni kako se zove, ni čime se bavi. Prema onome što je sudija napisala u imovinskoj karti, on je suvlasnik njive i kuće vrednosti od po 10.000 evra, kuće od 361 kvadrat u Zagrebu, čija je cena 340.000 evra.

Pod rubrikom „izvor sticanja kuće“ navode se prihod od nesamostalnog rada, kredit i poklon. Iz toga proizilazi da je deo novca uštedeo od plate, drugi deo deo dobio, a treći platio kreditom koji je već otplaćen. Sudijin partner ima i vredne pokretne stvari. Navedena je njegova kolekcija satova od 20.000 evra, koju je sam kupio, kao i violina od 6.700 evra, koju je dobio. On poseduje i deonice u tri trgovačka i investiciona fonda.

U jednom ima deset odsto udela (vrednost 900.000 evra), što mu je poklonjeno, dok u drugom fondu ima 65 odsto kapitala (39.000 evra) i u trećem je suvlasnik ukupne vrednosti deonica od 26.000 evra. Naravno, i suprug Tee Golub ima štednju u dve banke. U jednoj čuva 42.000 evra, u drugoj 6.000, a poseduje i dva životna osiguranja od 36.000 i 40.000 evra. Sve ovo partner sudije stekao je pomoću plate od 2.200 evra i dodatnih 1.500 evra koje prihoduje mesečno, mada nije poznato kako. Hrvatski mediji tvrde da bi Tea Golub i njen suprug vrlo teško stekli ovu imovinu s platama koje primaju.

Presuda

Sudija Opštinskog građanskog sudu u Zagrebu u poslednje vreme privlači ogromno pažnju javnosti, a sve je počelo time što je donela presudu po kojoj je Severini Kojić znatno smanjeno vreme koje provodi s maloletnim sinom. Milan Popović, biznismen i pevačicin bivši partner, imao je razloga da bude zadovoljan takvom odlukom Tee Golub jer je njemu povereno da samostalno brine o zdravlju i obrazovanju zajedničkog sina.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.