SERIJSKA PLJAČKA U PITANJU! ULAZNA VRATA OBIJENA, POLICIJA ODMAH DOŠLA NA UVIĐAJ: Naša pevačica vidno POTREŠENA!
Foto: Printscreen

haos

SERIJSKA PLJAČKA U PITANJU! ULAZNA VRATA OBIJENA, POLICIJA ODMAH DOŠLA NA UVIĐAJ: Naša pevačica vidno POTREŠENA!

Pevačica je za to vreme, hvala Bogu, bila na zimovanju na Tari

Objavljeno:

Nadu Topčagić poterao je maler na samom početku 2020. godine! Iako je otputovala na Taru kako bi odmorila posle novogodišnjih i božićnih praznika, kao i brojnih snimanja emisija, sve joj je preselo - odmor će nakratko morati da prekine jer su joj opljačkali kuću u Crnoj Gori!

foto: Damir Dervišagić

Kako navode mediji, jedna u nizu obijenih kuća pripada i popularnoj pevačici.

- Opljačkali su nekoliko kuća, između ostalih i Nadinu. Ulazna vrata su obijena, bila je policija, sve su zapisali. Očigledno je serijska pljačka u pitanju, ali ne zna se još uvek šta su sve odneli i kolika je šteta - ispričao je izvor, a pevačica se odmah oglasila povodom ovoga.

- Ništa strašno, javljeno nam je da su nam obili ulazna vrata... Ne samo nama, nekoliko kuća u Ribarskom zalivu je obijeno. Ja ne znam ništa šta je i da li je odneseno, javili su nam samo da su nam obili vrata. Taj prijatelj koji nam je javio, ja sam mu rekla da uđe, da vidi šta je, kako je, kaže on:"Neću ja da ulazim tu". Pošto se bavi stolarijom, vrata nam je zamenio, dok mi ne dođemo, i to je to - rekla je Nada i dodaje da ne veruje da je pričinjena znatna materijalna šteta.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.