ZBOG DUGOVA ZELENAŠIMA GLUMICA POKUŠALA DA SEBI ODUZME ŽIVOT: Ulicom JAUKALA, napisala i OPROŠTAJNO PISMO!
Foto: Printscreen

umalo da ostanemo bez još jedne glumačke legende

ZBOG DUGOVA ZELENAŠIMA GLUMICA POKUŠALA DA SEBI ODUZME ŽIVOT: Ulicom JAUKALA, napisala i OPROŠTAJNO PISMO!

Srpska glumica o najbolnijem periodu iz života, ali i o spasu u zadnji čas.

Objavljeno: 21.01.2020. 15:34h
  • 41

Zvezda filmova "Varljivo leto '68", "Lepota poroka" i mogih drugih domaćih filmova, Mira Banjac ispričala je kao se u 47. godini susrela sa problemom za koji je mislila da ne postoji izlaz.

foto: Nebojša Mandić

Ona je zapala u dugove koje nije znala kako da vrati, a u jednom trenutku želela je sebi da oduzme život.

"Išla sam ulicom plakala i jaukala zbog novčanih problema. Otišla sam u hotel 'Metropol', sela i naručila kafu. Počela sam da pišem oproštajno pismo i htela sam da se bacim sa poslednjeg sprata, čvrsto sam rešila da se ubijem", rekla je Mira, pa otkrila šta je to što je spasilo u zadnji čas.

"Rešila sam da ne izvršim samoubistvo. Pokupila sam se i otišla kući. Sledeće noći zazvonio mi je telefon, bio je to Stipe Delić. Ponudio mi je glavnu ulogu u seriji 'Marija' i rekao mi je da će mi poslati scenario. Bio je to kraj mojih muka", ispričala je glumica i dodala da je zahvaljujući toj ulozi potpisla milionski ugovor i vratila sve dugove.

Mira je zatim ispričala i da je u dugove zapala kada je prodala stanarsko pravo svoga stana u Novom Sadu jednoj ženi koja ju je ubrzo posle toga tužila i tražila da joj vrati novac koji glumica više nije imala.

"Počela sam da zajmim. Najviše od zelenaša koji su mi davali pare uz ogromne kamate i bio je to početak mog beznađa. srećom sve se dobro završilo i uspela sam da se iskobeljam iz tog zla", rekla je Mira Banjac za pomenuti list.

 

Bonus video:

(Espreso.rs/Informer)

 

 

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media