MILICA TODOROVIĆ KUPILA STAN OD 200.000 EVRA! Nije imala KEŠA pa mesečno plaća INVESTITORU ali vredi svaki EVRO
Foto: Printscreen

WOW

MILICA TODOROVIĆ KUPILA STAN OD 200.000 EVRA! Nije imala KEŠA pa mesečno plaća INVESTITORU ali vredi svaki EVRO

Nektretnina od 60 kvadrata!

Objavljeno:

Mlada zvezda Milica Todorović kupila stan u komšiluku pevača Milice Pavlović i Saše Kovačevića, i tenisera Novaka Đokovića.

Pevačica i devojka glumca Petra Strugara Milica Todorović, kupila je stan u novom naselju na Novom Beogradu, vredan 200.000 evra, piše Informer.

Tačnije, Milica je stan, čija je vrednost kvadrata procenjena na tri hiljade evra, platila 180.000, a onda je na opremanje dala još dvadeset hiljada.

foto: Printscreen

"Stan ima 60 kvadrata, ima dve sobe, kupatilo, kuhinju i terasu sa koje se pruža prelep pogled. Kvadrat je koštao tri hiljade evra, ali se Milica oduševilal naseljem, tako da je po svaku cenu želela tamo da živi. Drago joj je i što su joj Milica i Stevan u komšiluku, jer se s njima druži", rekao je neimenovani izvor i dodaje da ju je nesuđeni dever, pevač Saša Kovačević, ubedio da kupi stan u tom naselju.

Milica je stan kupila na rate, a investitoru duguje još 70.000 evra. "Nije imala da mu iskešira sve u cugu, pa su se dogovorili da mu mesečno otplaćuje stan", navodi Informer.

Isti izvor dodaje i da je pevačicin novi dečko, glumac Petar Strugar, često kod nje. "On je tu redovno. Dođe kad nema snimanje, prespava kod nje, bude tu po dva, tri dana, pa onda putuje kod svojih u Crnu Goru"

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.