Staje na ludi kamen! Marija Kilibarda i bivši košarkaš prave svadbu! (FOTO)

KONAČNO PRESEKLA

Staje na ludi kamen! Marija Kilibarda i bivši košarkaš prave svadbu! (FOTO)

Naše najšarmantnije TV lice verila se sa Vladimirom Radmanovićem u septembru prošle godine, a sada planiraju venčanje takođe za septembar
Objavljeno:

Vezu sa bivšim košarkašem NBA lige Vladimirom Radmanovićem (34) lepa voditeljka Marija Kilibarda (34) dugo je skrivala od javnosti. Koji su se sve poznati smuvali 2015? Cicu broj 8 svi obožavate, ali sigurno ste je zaboravili zbog Sevine svadbe!

Njih dvoje su u početku bili samo dobri prijatelji jer Marija obožava košarku, da bi se nakon nekoliko godina druženja rodila ljubav. Pre devet meseci su se verili. - Kako je prošlo skoro devet meseci od veridbe, njih dvoje su se dogovorili da je vreme za venčanje. Odabrali su da to bude početak jeseni, a Marija je insistirala na tome da venčanje bude intimno, bez previše zvanica, sa čim se Vladimir složio - otkriva izvor.
Printskrin/Instagram
Lepa voditeljka šou-programa “Tvoje lice zvuči poznato” nedavno je za magazin “Blic puls” priznala da je zaljubljena i srećna. - Kod mene je uvek sve transparentno, ispisano mi je na čelu kako se osećam iznutra. Eto, na čelu mi drečavocrvenim slovima piše: “Zaljubljena”. I kada nešto ne ide kako treba na drugim životnim poljima a kada je ljubav prisutna, ništa ne može da bude toliko loše - otkrila je Kilibarda, koja je tada nagovestila da će uskoro stati na ludi kamen. - Nikada u životu nisam sanjala venčanicu ili princa na belom konju. Potpuno sam atipična po tom pitanju. Ipak, sve ono o čemu ne razmišljamo ili konstantno negiramo na kraju nam dođe - rekla je Marija.
- Marija izbegava da priča o svom privatnom životu. Više puta se opekla kada su njene prethodne veze u pitanju, pa je tako dugo ćutala o odnosu sa Radmanovićem. Kada su se prošle godine verili, nije mogla da sakrije svoju sreću,
pa se najbližim prijateljima pohvalila da je zaprošena - kaže izvor blizak voditeljki. (Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.