INCIDENT NA SUĐENJU KARLEUŠE I DRAGANA VUČIĆEVIĆA: Psovanje pokojnih majki, PRETNJE DECI - sve je SNIMLJENO!
Foto: Printscreen Instagram, Marina Lopičić

O ČEMU SE RADI?

INCIDENT NA SUĐENJU KARLEUŠE I DRAGANA VUČIĆEVIĆA: Psovanje pokojnih majki, PRETNJE DECI - sve je SNIMLJENO!

Jelena Karleuša objavila je na svom insta storiju da se dogodio incident na suđenju sa urednikom Informera

Objavljeno:

Naime, pevačica je napisala kako joj je Dragan J. Vučićević verbalno napao u sudnicu, da joj je psovao mrtvu majku i pretio naslovnim stranama:

- Upravo smo moj advokat i ja verbalno napadnuti u sudnici, od strane urednika Informera Dragana Vučićevića. Psovao mi je mrtvu majku, pretio naslovnim stranama, vređao i sve to radio pred sudijom, a kasnije i ispred advokata i mnogobrojnih svedoka. Sve sam uredno SNIMILA. Protiv ovog tužnog lika podneću još jednu u nizu krivičnih prijava. Inače, čisto da se zna, posle godinu dana od kada sam mučenika tužila, još uvek nine ni saslušan. Vučićeva država i njegovi satraši u punom sjaju - napisala je pevačica.

Odmah se na njenu objavu oglasio i Vučićević na svom tviteru i negirao da se ova situacija dogodila, bar ne na način na koji je ona rekla. Moglo bi se reći da iz njegove perspektive izgleda sasvim suprotno:

- Karleuša laže kao pas! Niti sam je napao, niti sam je psovao. Ako je snimila što ne objavi. Istina je da mi je, pred svedocima, pretila da ću na*ebati i da ću završiti u rupi i ja i moja deca! Rekla mi je još i da sam ološ i ona je meni pominjala pokojnu majku!

Kako će se završiti ovaj rat, ostaje nam da vidimo!

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.