MUKICE LUNA I KIJA BI DA PEVAJU, ALI NE ZNAJU: Oplela po plejbek pevačicama, pa priznala zašto se NE DRUŽI S BRENOM
Foto: Dragana Udovičić

osula paljbu!

MUKICE LUNA I KIJA BI DA PEVAJU, ALI NE ZNAJU: Oplela po plejbek pevačicama, pa priznala zašto se NE DRUŽI S BRENOM

Goca Božinovska tvrdi da njena ćerka Jelena odlično peva, ali ne može da ispliva na estradi jer nema afere poput pobednica "Zadruge"

Objavljeno: 11:35h

Poznata pevačica Goca Božinovska otvorila je dušu pred novinarima i optužila ljute suparnice iz rijalitija Lunu Đogani i Kiju Kockar da su takoreći ukrale slavu njenoj ćerki Jeleni Vučković.

foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić

Moja Jelena, koja odlično peva tolike godine, ne može da ispliva jer nema afere. U prvom planu su ovi što pevaju na plejbek. Mukice Luna i Kija bi da pevaju, ali ne znaju. Mada možda i nauče, ali nije lako ni na plejbek pevati. Bore se za svoje parče hleba i prave šou koji narod voli bilo da su u pitanju "Zadruga" ili "Zvezde Granda", rekla je Božinovska, a onda je objasnila da je šou Lepe Brene i Saše Popovića imao daleko veći kvalitet u vreme kad se njena ćerka koju je dobila sa kompozitorom Radetom Vučkovićem takmičila.

foto: Dragan Kadić

Današnje "Zvezde Granda" ne mogu da se porede sa vremenom kad se moja Jelena takmičila. Sada se gledaju prepucavanja Karleuše i Viki. Kad nas pevače zovu da gostujemo, nama je muka", priznala je Goca.

foto: Dragana Udovičić

Pevačica je ispričala da je njen sin Mirko Šijan bio na zimovanju na Kopaoniku sa mlađim sinom Lepe Brene Viktorom Živojinovićem, a zatim i otkrila da više nije drugarica sa Brenom.

Brena i ja smo se nekad družile, kad su nam deca bila mala. Sada svaka ima svoje društvo, a ja retko imam vremena i za sebe, a kamoli za društvo", kazala je crnokosa pevačica nedavno za Svet.

foto: Damir Dervišagić

Iako nije odgovorila na pitanje zašto nije dobila pozivnicu za svadbu Cecinog sina, Božinovska je istakla da se radovala Veljkovoj sreći kao da je njen sin.

Gledala sam Veljkovu svadbu na televiziji i ceo dan sam preplakala od radosti što se Veljko zaljubio i oženio. Cecin i moj sin se druže odmalena. Veljka gledam kao svoje dete, jer tolike dane je proveo sa Mirkom kod nas kući. Takođe i Mirko kod Ražnatovića i uvek je govorio kako ne može da veruje da je Ceca ista kao i ja, da je stalno u trenerci i kose vezane u rep, bez šminke. Cecu volim što je normalna žena i dobra majka", rekla je Goca Božinovska.

Božinovska je je bila jedna od mnoštva pevačica koje su volele čašicu i više nego što je prihvatljivo. Ona to ne krije i kaže da se konačno rešila tog poroka.

Prestala sam da pijem pre godinu dana i skinula se sa pića. Pre sam pila s vremena na vreme, ali šta će mi to. Imam decu, obaveze i na sve to majku, koja je stara i bolesna", zaključila je pevačica.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Svet.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.