NAŠA GLUMICA SINA LEČI ALTERNATIVNOM MEDICINOM: Katarina ima BURNU životnu priču, tvrdi da je preživela i MALU SMRT
Foto: Filip Plavčić

BORBA

NAŠA GLUMICA SINA LEČI ALTERNATIVNOM MEDICINOM: Katarina ima BURNU životnu priču, tvrdi da je preživela i MALU SMRT

Ćerka Cuneta Gojkovića rođena je u Čikagu, neko vreme je i živela u Americi

Objavljeno:

Legenda naše narodne muzike Predrag Cune Gojković preminuo je pre dve godine, a iza sebe je ostavio dve ćerke, od kojih je jedna, Katarina, poznata glumica.

Naslednica Cuneta Gojkovića Katarina je rođena u Čikagu, a ubrzo nakon rođenja sina, u 33. godini, sa naslednikom je otišla u Ameriku.

foto: Filip Plavčić

Nažalost, brak sa Sergejevim ocem nije potrajao, a ona priznaje da je taj period za nju bio veoma bolan.

Dugo sam čekala da se udam jer sam tražila pravog čoveka. Bojala sam se da ne bude greška. I onda sam se relativno kasno udala u odnosu na prosek moje generacije, sa 33 godine. Dakle, nema pravila. Moja priča ima sada dobar završetak, ali nije imala u početku. Ja sam se udala pa sam se razvela i onda smo Sergej i ja jedno vreme ostali u Americi pa smo se vratili. Sada su stvari došle na svoje i sve može da funkcioniše. Ja sam svoj razvod prošla bolno i teško, iako nije bilo mnogo drame. Mi smo se lepo rastali i dogovorili da nam je Sergej najvažniji u životu i taj dogovor i dalje postoji. Mi se danas možemo nazvati prijateljima. Ne zovu razvod bez razloga "mala smrt". Ali, to prođe", rekla je Katarina u emisiji "TV lica".

foto: Printscreen

Glumica je mnoge iznenadila kada je otkrila da je sina lečila alterntivnom medicinom, što je izazvalo brojne polemike na društvenim mrežama.

Moje dete je na homeopatiji, maltene od kako se rodilo. Izbegavamo da uzimamo klasične medicinske lekove, osim u onim slučajevima kada se bolesti ne mogu bez njih lečiti, pa je nekoliko puta uzimao antibiotike. Ranije sam mu stavljala liske kupusa na grudi, kako bi pluća bolje funkcionisala, što mu je pomagalo", rekla je Katarina svojevremeno za časopis Magično Bilje.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.