DO SADA NEVIĐENA ISPALA U EMISIJI! VODITELJKA PROZIVALA DETE SA ZEČJOM USNOM: Ovaj skandal nikada nećemo zaboraviti
Foto: Printscreen

narod užasnut

DO SADA NEVIĐENA ISPALA U EMISIJI! VODITELJKA PROZIVALA DETE SA ZEČJOM USNOM: Ovaj skandal nikada nećemo zaboraviti

Voditeljka se najpre rugala, a onda rešila da se "opere" i donira novac porodicama koji imaju nekoga sa posebnim potrebama

Objavljeno:

Vendi Vilijams (55) u Sjedinjenim Američkim Državama važi za jednu od najvećih radijskih i televizijskih zvezda, ali ono što je nedavno napravila u sopstvenom TV talk šou "The Wendy Williams Show", koji se emituje još od 2008. godine, razbesnilo je javnost.

foto: Printscreen

Voditeljka se, naime, u spomenutoj emisiji narugala slavnom glumcu Hoakinu Feniksu (45) komentirajući kako ga "prodorne oči zbilja čine privlačnim, ali takođe izgleda i prilično čudno s tim ožiljkom na gornjoj usni".

- Kako se to zove? Je li zečja usna, rascep usne i nepca? - "ispalila" je Vendi, ali još gore od te grube izjave bilo je njeno opisivanje glumčeve anomalije lica - na sebi samoj.

Prvi koji je reagovao na neprihvatljivo ponašanje poznate voditeljke bio je Adam Bighil (31), igrač američkog fudbala, koji je i sam rođen s tzv. zečjom usnom, a zbog iste urođene malformacije morao je biti operiran i njegov sinčić Beau.

foto: Printscreen

- Njeni postupci su grozni, neprihvatljivi i uvredljivi te javno pozivaju na maltretiranje - napisao je sportista na Tviteru, a nedugo posle njega na Vendi Vilijams obrušila se i slavna pevačica Šer.

foto: printscreen

- Sva ta deca veći dio svojih života osećaju strah, ali bore se i ne gube nadu da će jednoga dana i oni izgledati normalno... Vendi, srami se! Ko si ti uopšte? Treba ti dati otkaz - poručila je Šer, koja godinama volontira za američku udrugu koja se brine za decu s kraniofacijalnim disformijama.

Sama voditeljka na kraju se na Tviteru izvinila zbog okrutnih komentara na račun Hoakina Feniksa, a obećala je i kako će donirati novac za operacije ne bi li pomogla porodicama koje se bore s ovim stanjem.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.