PRE 2 GODINE JE RONIO SUZE NA SCENI U ZVEZDAMA GRANDA! TOLIKO JE SIROMAŠAN: Voditeljka ga GRLILA OD TUGE!
Foto: Printscreen

tužna ispovest

PRE 2 GODINE JE RONIO SUZE NA SCENI U ZVEZDAMA GRANDA! TOLIKO JE SIROMAŠAN: Voditeljka ga GRLILA OD TUGE!

Ovo je najpotresnija scena iz takmičenja

Objavljeno:

Momak iz Tuzle, Almir Zukić, pre dve godine takmičio se u shou "Zvezde Granda", kada je dobio naklonost žirija zbog svoje skromnosti.

Javnost je tada plakala zajedno sa njim kada je ispričao svoju tužnu ispovest. Živeo je u kući bez struje, a školske obaveze je obavljao uz sveću.

foto: Printscreen

- Svi su sad tu... Podržavaju me, a kad sam podršku najviše trebao, niko nije bio uz mene. Ja sam momak koji je prošao mnogo trnja da bi stigao do nekud i to me sve dovelo do ovde. Trudio sam se, bio sam siromašan, socijalni slučaj. Ne krijem - vanredno sam završio osnovnu školu, večito se trudio. Niko nije hteo biti sa mnom, niko nije verovao u mene, a sada su svi tu... Devojke koje sam želeo, odbijale su me zbog mog finansijskog stanja, patio sam u životu. Sasvim sam, druge su mi slamale srce varajući me, a svaku sam iskreno voleo. Furale su me, a sada su tu. Svi su sada tu - počeo je, pa nastavio:

- Živeo sam u trošnoj kući osam godina i bez struje - patio sam, učio pod svećom, dok su drugi uživali. Sada su svi tu, ali opet hvala svima, volim vas. Želim da svi znaju moju istinu. Moj život je jako gorak i usamljen sam i sada, ali nema veze, ja sam na to navikao... Navikao sam da osobe u koje verujem i volim odu i okrenu leđa - a za kraj je još ispričao i ovo:

- Ja nisam zvezda, ja sam običan momak, koji je patio i još pati, ali jednog dana možda i ja dočekam sreću, ali možda. Volim vas sve. Mnogo. I nije mi jasno zašto svi misle da će moj nastup na Zvezdama Granda biti upamćen da niko u historiji Zvezda Granda nije pokazao toliko srca u tome što radi? Ipak, hvala vam, ja vas sve mnogo volim - napisao je mladi Almir tada status.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.