Bol ne prestaje... Posle ubistva majke sam... Naša pevačica otvoreno o najvećoj drami! (VIDEO)

Kako preboleti?

Bol ne prestaje... Posle ubistva majke sam... Naša pevačica otvoreno o najvećoj drami! (VIDEO)

Naša pevačica je smogla snage i progovorila je o svojim porodičnim tragedijama... Onima, koje se nikad ne zaboravljaju...
Objavljeno:
Nekada popularna pevačica Mirjana Petričević, poznatija kao Mira Kosovka, se nakon brojnih porodičnih tragedija povukla iz muzičkih voda. Helena obukla samo (pola) brus(a)... Kada je Topalko bude video - umlatiće je! (FOTO)
Printscreen/Prva.rs
danas živi penzionerskim životom u Australiji.
Samim tim što me i dalje spominju, što pripadam toj generaciji koja je bila u velikoj Jugoslaviji, ne nedostaje mi. 20 godina aktuelno se baviti tim poslom i ne mora da ti nešto nedostaje.
Printscreen/Prva.rs
Mira je svoju karijeru zvanično započela 1986. godine Bilo je toliko pevača koji su bili i prošli i nikad više, ali ta Mira Kosovka i nije tako loša
Printscreen/Youtube/Mira Kosovka
ali dogodilo se nešto čemu se nije nadala. Moja ljubav je bila igra a ne pesma. Međutim, Marina i Futa su me bukvalno naterali da pevam i ja kažem hajde da probam pa šta bude. I ono bum
Printscreen/Prva.rs
zbog čega je prestala da se bavi pevanjem. Svi mi znamo i svi znate da sam imala jake tragedije u familiji i od 2007. sam počela da prestajem, a onda sam 2009. skroz prestala da se bavim tim poslom tamo, a i ovde. U detinjstvu je verovala da je dečak, u gimnaziji je postala lepotica za kojom su se svi okretali. Imala sam brata blizanca sa mnom i nekako mi bilo normalno da oboje budemo muškarci. Uopšte me nisu ni oblačili kao žensko, šišali me do glave, igrala sam fudbal, tako da sam do 2. gimnazije bila muškarača.
Printscreen/Prva.rs
Mirina želja je da poseti svoje rodno mesto, Đakovicu, Volela bih da vidim svoju devojačku sobu, volela bih da vidim svoje ruže koje sam ja sadila ali... Nije baš lako ali Bože moj.
Zidovi su zidovi i kuća je kuća, Bože moj, ali majku su mi ubili tada i to mi je najveća rana
Printscreen/Youtube/Mira Kosovka
Mira je odlučila da iznenadi sve i da se vrati na scenu. Ne znam odakle mi ta energija i moć da se iz mrtvih dižem, ali ja mislim da su geni, mnogo ličim na svoju pokojnu majku i jednostavno znam kako.
Prva.rs

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.