BRUKA I SRAMOTA! RTS je nekadašnju BEOVIZIJU pretvorio u RASPADOVIZIJU! Ko su ovi anonimusi i o čemu se radi?
Foto: Printscreen

KO SU OVI LJUDI?

BRUKA I SRAMOTA! RTS je nekadašnju BEOVIZIJU pretvorio u RASPADOVIZIJU! Ko su ovi anonimusi i o čemu se radi?

Radio-televizija Srbije saopštila je 9. januara da su izabrane 24 kompozicije koje će krajem februara učestvovati na festivalu Beovizija 2020, od kojih će pobednička predstavljati Srbiju na izboru za pesmu Evrovizije 2020.

Objavljeno:

Izabrane kompozicije takmičiće se na festivalu Beovizija kroz dva polufinala i veliko finale, a za ovaj najavljeni spektakl, izdvojeno je od 120.000 do 140.000 evra.

Spisak izabranih učesnika doveo je u pitanje ovogodišnji izbor jer za većinu izvođača koji će se takmičiti niko nije čuo!

Beovizija je uvek važila za prestižno takmičenje i najveće zvezde estradnog neba želele su da se nađu na spisku učesnika, a potom i da predstavljaju svoju zemlju. Međutim, ovog puta brojni izvođači nisu čak ni poznati širokoj narodnoj masi, piše Republika.

foto: Printscreen/ RTS

Urednica Zabavnog programa RTS Olivera Kovačević na pitanje po kojim kriterijuma su članovi komisije, koju čine muzički urednici RTS, birali ovogodišnje učesnike, ona nije dala odgovor, rekavši:

- Kako me to pitate, pa je l' znate vi koji su kriterijumi bili prošle godine (smeh)?

Iako su poslata pitanja na zvanični RTS, po nagovoru urednice, a odgovori nisu dobijeni, postalo je očito da je to začarani krug o kojem ništa ne otkrivaju.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.