Nata šampanjcem proslavila radosnu vest! Sad mogu da popijem koju, valja se! (FOTO)

čestitamo!

Nata šampanjcem proslavila radosnu vest! Sad mogu da popijem koju, valja se! (FOTO)

Pop zvezda, Nataša Bekvalac objavila je vest koju su njeni fanovi s nestrpljenjem dugo očekivali, a sestra Kristina uputila joj je originalnu čestitku
Objavljeno:

Nataša Bekvalac ovih dana itekako ima razloga za slavlje. Naime, objavila je na svom Instagram profilu da je njen album "Original" zvanično završen. Zbog da jedeš go*na 2! Pogledajte kako je Nataša Bekvalac naduvala Anu Nikolić! (VIDEO)

Nata je album spremala poslednje dve godine, a njeni fanovi će uskoro uživati u pesmama. Ona je na Instagramu objavila snimak na kome sa saradnicima i prijateljima proslavlja album: - Slavimo! Dragi moji, album "Original" zvanično je završen! Hvala svim mojim saradnicima, mojim prijateljima koji godinama veruju u mene ...idem da popijem koju... valja se, napisala je Nataša, a njeni fanovi ne mogu da dočekaju da čuju sve nove numere. Nataša Bekvalac je fotkom bez šminke svima zapušila usta! (FOTO)

A video posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

boravi u Kini kod svog supruga, čestitala je sestri uspeh. - Iz daleke Kine pridružujem se slavlju i veselju povodom završetka albuma "Original"

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.