BAKA PRASE PLAĆA PDV 5.500 €: Izračunali smo KOLIKO ZARAĐUJE najkontroverzniji srpski jutjuber! (FOTO)
Foto: Printscreen Youtube

TRIČAVA SVOTA

BAKA PRASE PLAĆA PDV 5.500 €: Izračunali smo KOLIKO ZARAĐUJE najkontroverzniji srpski jutjuber! (FOTO)

Pošto je Baku Praseta najviše iznervirala reč profit, on je rešio da otkrije ko tu od koga više zarađuje

Objavljeno:

Jedan od najpopularnijih jutjubera na našim prostorima, Baka Prase, ponovo je uspeo da podigne veliku prašinu u javnosti započevši još jednu u nizu Jutjub dramu, a napadnuta strana je Voyage.

Naime, Baka Prase je prilično zamerio pomenutom mladom izvođaču na tome što je izneo svoje mišljenje o jutjuberima koji snimaju i objavljuju pesme, te mu je to bio povod da svim pokaže koliko zapravo on zarađuje.

- Jutjuberi pevači me ne nerviraju zato što nisu u rangu s muzičarima. Publika koju vuku jutjuberi kad izbace pesmu, to se sluša dva-tri dana, naprave veliki bum odjednom, ali to se kansije ne sluša. Ali pesme koje snimaju veće zvezde kao na primer Dara Bubamara, Mia Borisavljević, Sloba, bilo ko od nas, u to uključujem i mene i Anđelu, da ne budem lažno skroman, te pesme se duže slušaju i te pesme zapravo donose profit - rekao je Voyage u emisiji.

foto: Printscreen Youtube

Pošto je Baku Praseta najviše iznervirala reč profit, on je rešio da otkrije ko tu od koga više zarađuje, pa je uredno u svom videu koji je snimio na ovu temu priložio uplatnicu PDv-a koji je u septembru mesecu uplatio u budžet Republike Srbije.

- Druže, ti još uvek ne znaš šta je profit. Još si mali. Možemo mi da pričamo o profitu, ali ti ne bi razumeo šta ja tebi pričam. Ti sigurno još uvek radiš "na crno", nastupaš, pa dobiješ 200-300 evra u džep, pa misliš da praviš ozbiljan profit. Druže, ovo je profit. Od 5.9. do 30.9, 20 odsto mesečnih primanja. Moj PDV za taj period je bio 653 hiljade. Znači, 20 odsto od ukupnih primanja za taj mesec. To je profit, druže, kada je porez na jedan mesec pet i po hiljade evra. Kad dođeš dotle, možeš da pričaš o profitu - rekao je vidno iznerviran Baka Prase uz priloženu uplatnicu.

foto: Printscreen Youtube

Ako uzmemo u obzir to da prema Zakonu o porezu na dodatu vrednost taj iznos čini 20 odsto, prostom računicom dolazimo do Bakine zarade od preko 3 miliona dinara u mesecu septembru, pa se vi posle bavite "običnim" poslovima.

Bonus video

DOČEKUJEMO SRPSKU NOVU U HARMONIČNOJ ATMOSFERI: Anastasija i Ceca pokazale kako slave, žurka u VILI Ražnatovića!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.