DARKOVA ŽENA ZASENILA SVE NA ROĐENDANU LJUBE PERUĆICE! U braku su već 8 GODINA, a ona je prava BOMBA
Foto: © ATA Images

BLISTAJU

DARKOVA ŽENA ZASENILA SVE NA ROĐENDANU LJUBE PERUĆICE! U braku su već 8 GODINA, a ona je prava BOMBA

Posle ovoga će vam biti jasno zašto je tako ljubomorno čuva za sebe.

Objavljeno:

Njegova supruga Jasmina rodila je malu Nastju 9. septembra 2011. godine, a danas izgleda kao bomba bez obzira na to što je iznela jednu trudnoću.

Nekadašnji učesnik "Zvezda Granda" Ljuba Perućica proslavio je svoj rođendan u jednom beogradskom restoranu. Na veselju bilo je puno zvanica, a svi su se dobro proveli do kasno u noć.

foto: © ATA Images

Između ostalog, na rođendan je došao i pevač Darko Filipović, koji je bio u društvu svoje atraktivne supruge Jasmine sa kojom je već 8 godina u braku.

Darko i Jasmina venčali su se 2011. godine u Leskovcu, a pevač je svojevremeno u intervjuu za časopsi "Hello" ispričao kako je upoznao svoju ženu.

- Jasmina i ja smo se upoznali pre godinu dana i sedam meseci, kada sam otišao u automehaničarsku radnju njenog brata u Nišu, kako bih se sa njim konsultovao oko popravke automobila. Ona se slučajno zatekla tamo i već na prvi pogled mi se dopala. Ubrzo potom, počeli smo komunikaciju preko društvene mreže Fejsbuk, a posle mesec dana druženja, počeli smo i da se zabavljamo – počinje priču Filipović i nastavlja:

foto: © ATA Images

– Već posle prvih nekoliko dana zabavljanja, znao sam da je ona osoba sa kojom bih mogao da budem na duže staze, jer je veoma draga i umiljata devojka koja ne priča mnogo i ne dosađuje, kako to mnoge žene znaju da čine. Zato sam, posle nešto više od godinu dana zabavljanja, odlučio da je zaprosim, a kao idealno mesto za to odabrao sam Tajland, gde smo domah posle Nove godine otputovali – rekao je tada Darko.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.