POZNATA VODITELJKA TRPI NASILJE: Hrabro je donela odluku da sve iznese u javnost!
Foto: Printscreen Youtube

gnusan način

POZNATA VODITELJKA TRPI NASILJE: Hrabro je donela odluku da sve iznese u javnost!

Njene reči će svi dobro zapamtiti

Objavljeno:

Hrabri potez voditeljke Dušice Jakovljević da se javno obračuna sa nepoznatom ženskom osobom koja joj je slala uvredljive poruke, naišao je na podršku od strane brojnih kolega i javnih ličnosti koje su se našle u istoj situaciji.

foto: Printscreen Youtube

Dušica je, takođe, pred kamerama istakla da bezobrazluk ne dozvoljava, te da će punim imenom i prezimenom prozvati svakoga ko bude "krenuo" kako na nju, pa tako i na njenu porodicu.

Ja hrabrost uvek imam i stav uvek imam i nikad ne dozvoljavam bezobrazluk. Svesna sam toga da je format koji ja radim i iza kojeg stojim nešto što izaziva u ljudima emocije, i strast i ostrašćenost, koju ne podržavam. U svakom smislu treba da bude mere i ljudi treba da imaju meru", rekla je ona, pa istakla da će se, od sada, sa svakim ko vređa nju i njenu porodicu obračunati na isti način.

Ja bih najviše volela da imenujem svakoga ko mi pošalje ružnu poruku, jer je dosta bilo, to je sve nasilje nad mojom profesijom, i svakoga ću imenom i prezimenom prozvati ko na tako gnusan način želi da uvredi mene i ne samo mene nego i moju porodicu.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.