TUŽILAŠTVO TRAŽI PODATKE OD SAŠE POPOVIĆA ZBOG UTAJE POREZA! Pevačica podigla TUŽBU zbog KRAĐE
Foto: Printscreen

RAZBOLELA SE ZBOG SVEGA

TUŽILAŠTVO TRAŽI PODATKE OD SAŠE POPOVIĆA ZBOG UTAJE POREZA! Pevačica podigla TUŽBU zbog KRAĐE

Pevačica Elma Sinanović podnela je krivičnu prijavu protiv nekadašnjeg vlasnika "Grand produkcije" Saše Popovića, a ovaj slučaj još nije ni blizu epiloga.

Objavljeno:

Kako Srpski telegraf saznaje, početkom decembra 2019. tužilaštvo je odlučilo da prihvati žalbu Elme Sinanović, kojoj je prvi put odbijena krivična prijava koju je podnela protiv Saše Popovića za delo krađa i utaja poreza, te sada tužilaštvo traži podatke od Popovića za utaju poreza.

Naime, Elma Sinanović je krajem 2018. godine ekskluzivno za Srpski telegraf iznela šokantne tvrdnje o tadašnjem čelniku "Granda" Saši Popoviću. Elma je 2000. godine potpisala ugovor za "Grand", u kojem je stajalo da će joj novac od prodatog albuma "Ruka pravde" biti isplaćen na ruke. U ugovoru je takođe određeno da će pevačica dobiti šest odsto od prodaje CD i video-kaseta, međutim, ona tvrdi da novac nikada nije videla, te da joj Popović duguje 30.000 maraka.

foto: Printscreen/Youtube

Pevačica je u julu mesecu 2019. podnela krivičnu prijavu protiv Popovića za krađu i krivično delo utaje poreza u njenom slučaju, ali je treće osnovno tužilaštvo odbacilo njenu prijavu.

- Nakon što je tužilaštvo odbacilo prijavu, Elma je uložila žalbu. Tužilaštvo je usvojilo žalbu i sada se od Saše Popovića i "Granda" traži da dostave dodatne podatke o porezu na osnovu te prijave - saznajemo iz Trećeg osnovnog tužilaštva.

Elma Sinanović je za naš list rekla da je zadovoljna postupanjem nadležnih organa i da veruje u pravdu, te da će Popović odgovarati za sve što joj je učinio.

- Srećna sam što je tužilaštvo donelo ovakvu odluku. Još jedan dokaz da živimo u pravnoj državi, gde niko nije zaštićen. Imam dokaze da me je prevario za novac i da je utajio porez. Neću se smiriti dok ne isteram pravdu na videlo i dok svima ne pokažem ko je u stvari Saša Popović - govori Elma za Srpski telegraf i otkriva da je Popović okrenuo ploču otkako je optužnica podignuta.

foto: Printscreen

- Sad vidim da dozvoljava onoj deci da pevaju moje pesme u takmičenju i ponekad mi pusti pesmu na Grand televiziji. Kontaktirali su sa mnom čak i neki Popovićevi saradnici ne bi li me odobrovoljio da odustanem, ali mi ne pada na pamet. Rešena sam da isteram pravdu do kraja i da odgovara za to što mi nikada nije isplatio novac od prodatog albuma "Ruka pravde", koji sam izdala 2000. godine. Neću se smiriti dok ga ne oteram u zatvor jer takvim ljudima je mesto iza rešetaka - otkriva Elma.

Kako dalje saznajemo, Popović će već u martu izaći pred sud kako bi odgovorio na optužbe koje je u krivičnoj prijavi navela Sinanovićeva.

Kako bismo čuli njegov komentar na novonastalu situaciju, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Popovićem, ali do zaključenja ovog broja nije odgovarao na pozive i poruke.

Podsetimo, Elma Sinanović je ekskluzivno za Srpski telegraf otkrila navodnu proneveru bivšeg gazde "Granda" i tada ga optužila da ju je prevario tako što joj nije isplatio novac od prodaje njenog CD, te da joj nikada nije uradio album koji joj je obećao kao zamenu za novac, koji joj nikada nije dao. Na sve to, Popović ju je, prema njenim tvrdnjama, zabranio na televiziji i na sve načine sabotirao njene nastupe

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.