IMALA JE 3 BRAKA, SADA ŽIVI OD MIZERNE PENZIJE I ČUVA BOLESNOG UNUKA: Ovako danas živi naša nekad NAJLEPŠA pevačica
Foto: Printscreen

boluje od autizma

IMALA JE 3 BRAKA, SADA ŽIVI OD MIZERNE PENZIJE I ČUVA BOLESNOG UNUKA: Ovako danas živi naša nekad NAJLEPŠA pevačica

Pevačica koja je bila poznata po lepoti i raskošnom glasu odustala je od scene, a život je u potpunosti posvetila unuku Luki koji boluje od autizma.

Objavljeno:

Pevačica Maja Odžaklijevska pre gotovo dve decenije odlučila je da prestane da peva, te se sada samo povremeno pojavljuje u određenim televizijskim emisijama, i u potpunosti se posvetila porodici - prvenstveno desetogodišnjem unuku Luki kome je pre sedam godina dijagnostifikovan autizam.

foto: Printscreen

Ona se ne libi da priča o malom Luki, a kako kaže, svo njeno vreme usmereno je upravo ka njemu.

- Luka je autističan, još ne govori i ja sam mu se potpuno posvetila. Ne kažem da sam zanemarila sebe, ali ja nisam u prvom planu u ovakvoj situaciji. On je postao potpuno drugo dete. Njegova dušica je očigledno mnogo napaćena. Svakome od nas nešto zasmeta, a možda njemu baš smeta lavež psa. To je vrlo individualna stvar i svako dete sa autizmom je svet za sebe, svako ima neki svoj problem - rekla je pevačica svojevremeno medijima.

Kada je odlučila da okači mikorofon o klin nastavila je život sa penzijom od 33.000 dinara mesečno, jer kako kaže "radije će živeti od tog novca, nego se maltretirati za deset puta više uz osećaj ništavnosti".

foto: Dragan Kadić

- Ne mogu unuku mnogo toga da pružim sa svojom malom penzijom, ali on je razuman. Kad mu kažem: "Ne može baka to, nemamo para", snuždi se, ali ćuti. Nije besno dete koje hoće pošto-poto da istera svoje - iskrena je Maja, koja potpuno otvoreno govori o ovoj temi.

Jednom prilikom istakla je da o ljubavi ne razmišlja, te otkrila da je bila u braku čak 12 puta.

- Imala sam 12 takozvanih brakova. Kako dođe onaj momenat da krene zvocanje ili ponašanje koje mi se ne dopada, ja trpam sve stvari u kese za đubre i kažem: "Stvari su ti ispred." Ćao, doviđenja i novi brak. Moja majka je govorila: "Jedan se otegao, drugi se protegao" - rekla je ona gostujući u jednoj emisiji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.