SUĐENJE BOKIJU 13 OBUSTAVLJENO ZBOG NJEGOVOG LOŠEG ZDRAVLJA: Izgleda gore nego PROŠLI PUT, a i tad je bio ORONUO!
Foto: Printscreen

totalno se promenio

SUĐENJE BOKIJU 13 OBUSTAVLJENO ZBOG NJEGOVOG LOŠEG ZDRAVLJA: Izgleda gore nego PROŠLI PUT, a i tad je bio ORONUO!

Au!

Objavljeno:

Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, pojavio na nastavku suđenju povodom afere "Reket" koje je bilo obustavljeno zbog njegovog lošeg zdravstvenog stanja, a izgledom opet zabrinuo.

foto: blic printscreen

Kako navode makedonski mediji Boki 13 je 20. i 23. decembra 15 sati davao iskaz, a njegov izgled i dalje je zabrinjavajuć. Pre same afere bio je uvek doteran i sređen, a nakon što mu je pozlilo više ne liči na sebe, prenose makedonski mediji.

Podsetimo, Boki je uhapšen na granici sa Grčkom zbog optužbi za reketiranje, a iznuđivao je novac od uticajnih ličnosti iz Makedonije.

- Boki 13 već nekoliko meseci drži televiziju "1Tv", a zaposlio je sina jednog istaknutog službenika ministarstva pravde preko kojeg su on i njegovi saradnici dolazili do velikog broja audio snimaka tajnih razgovora biznismena, bankara i poznatih ličnosti iz Makedonije - tvrdi izvor za "Blic".

Boki je, navodno, te snimke koristio da ucenjuje uticajne ljude kojima je tražio i po nekoliko stotina hilajda evra da ne objavljuje te snimke na Jutjubu.Određeni su mu plaćali, a ima i onih čiji su audio snimci objavljivani na Jutjubu jer su, navodno, odbili da daju novac.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.