ARKANOV SIN I KIJA SNIMAJU DUET! Marina Tucaković piše tekst, pesma se očekuje na LETO, ovo su svi DETALJI ODNOSA
Foto: Printscreen/ Instagram/ kijakockar, Printscreen/ Instagram/ vojinraznatovic

AUU

ARKANOV SIN I KIJA SNIMAJU DUET! Marina Tucaković piše tekst, pesma se očekuje na LETO, ovo su svi DETALJI ODNOSA

Vojin Ražnatović započinje estradnu karijeru zajedničkom pesmom sa Kijom Kockar * Napisaću im emotivnu pesmu, kaže Marina Tucaković

Objavljeno:

Kija Kockar snima duet sa Vojinom Ražnatovićem, sinom pokojnog Željka Ražnatovića Arkana!

Pevačica je trenutno na američkoj turneji, a u pauzama od nastupa sastala se sa Vojinom, koji planira da započne muzičku karijeru zajedničkom pesmom sa pobednicom "Zadruge 1".

- Kija i Vojin su u kontaktu već sedam godina, ali samo preko društvenih mreža. Upoznali su se tek prekjuče, posle njenog nastupa u Las Vegasu. On je oduševljen Kijom još otkad je bila u rijalitiju i jedva je čekao da dođe u Ameriku. Bili su na večeri i tada joj je predložio da snime duet - priča dobro obavešten izvor za Informer i dodaje:

foto: Printscreen/ Instagram/ vojinraznatovic

- On je već kupio pesmu od jednog američkog kompozitora i pustio je Kiji. Oduševila se i odmah je pristala da je snime! Posle dužeg razgovora rešili su da im tekst napiše Marina Tucaković, a pesmu će objaviti najkasnije do leta - otkriva sagovornik.

Vojin je nedavno objavio snimak na kome peva hit Željka Bebeka "Oprosti mi što te volim" i tada je priznao da bi rado krenuo na estradu. Kiji se to veoma dopalo.

- Bravo za Vojina i njegove vokalne sposobnosti, ali i zato što peva na dobrotvornim manifestacijama. Vidim da je korektan i fin mladić. Znam da se zalaže za našu zajednicu tamo, što je za pohvalu - rekla je Kija, a Arkanov sin joj je poručio:

- Čast mi je bila da pevam na dobrotvornom festivalu u crkvi u Los Anđelesu. Neka se Kija spremi za duet!

foto: Printscreen/ Instagram/ kijakockar

Pozvali smo Marinu Tucaković, koja nam je potvrdila da će napisati tekst za njihov duet!

- Napisaću im emotivnu pesmu, ali moram prvo da čujem tu melodiju. Neće se Ceca naljutiti, pa ja pišem tekstove i Jeleni Karleuši. Mene ne zanima ko je sa kim u sukobu. Ja sam profesionalac, kao i oni - kaže Marina za Informer i dodaje da nema ništa protiv saradnje sa rijaliti zvezdama:

- Pa šta ako je Kija bila u "Zadruzi"?! Nemam problem sa tim. Eto, pisala sam i za Slobu Radanovića i Daru Bubamaru i taj njihov duet je postao hit!

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.