VIKI MILJKOVIĆ ZBOG KARLEUŠE IZBRISALA SPOT SA JUTJUBA! Ne može više da sluša kako je PONIŽAVA i ona i KOLEGE!
Foto: Printscreen

HAOS

VIKI MILJKOVIĆ ZBOG KARLEUŠE IZBRISALA SPOT SA JUTJUBA! Ne može više da sluša kako je PONIŽAVA i ona i KOLEGE!

Folkerka Violeta Viki Miljković izbrisala je sa svog Jutjub kanala spot za pesmu "Nikom nije lepše nego nema".

Objavljeno:

Spot koji obeležava početak njene karijere, a zbog kojeg je Jelena Karleuša ismevala nebrojeno puta u toku njihovog žiriranja u šou-programu "Zvezde Granda", definitivno je njen najveći hit u karijeri, ali to je nije sprečilo da ga ukloni sa svog zvaničnog Jutjub kanala.

U spotu koji je izbrisala Miljkovićeva je sedela u traktoru, očijukala sa seljakom i hranila kokoške, a to je Mala od skandala umela i te kako da iskoristi i da je ponizi, rekavši joj da nema stila i da uvek kaska za modom.

foto: Damir Dervišagić

- Violeta, ajde ćuti! Ti da pričaš o modi, nemoj da zasmejavaš. Ti koja si hranila kokoške u onom smešnom spotu i vozila traktor - rekla je Jelena koleginici u jednom od nebrojeno obračuna pred kamerama.

Iz okruženja bliskog Miljkovićevoj saznali smo da je Viki baš zbog Karleuše, ali i zbog drugih koji osporavaju njene rane radove, rešila da ukloni video-zapis za svoju popularnu pesmu.

foto: Printscreen

- Sve uvrede koje joj je uputila Jelena Viki su strašno pogađale i samo njeni najbliži znaju koliko joj je patnje donela. Međutim, ona se uvek trudila da bude odmerena i da ne pokaže nervozu i ljutnju, pa je govorila da su njihove svađe u svrhu šou-programa i gledanosti. Istina je ipak drugačija i Viki se teško nosila sa Jeleninim uvredama, tako da je zbog nje počela da mrzi svoj spot za pesmu "Nikom nije lepše nego nama" i na kraju ga i uklonila sa zvaničnog Jutjub kanala, ostavivši samo audio-snimak pesme - ispričao je prijatelj Viki Miljković za Srpski telegraf.

Srećom, na Jutjubu i dalje postoji spot za pesmu u kojoj Viki pominje čuvene stihove: "Koka-kola, marlboro, suzuki" jer ga je pre nekoliko godina objavio Jutjub kanal TV Arhiva, te vam prenosimo i neke od scena iz spota.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.