KATARINA ŽIVKOVIĆ PRAVILA SELFIJE PA JOJ UKRALI 5.000 DOLARA! Pevačica u AMERICI opelješena do KOSKE
Foto: Damir Dervišagić

KATASTROFA

KATARINA ŽIVKOVIĆ PRAVILA SELFIJE PA JOJ UKRALI 5.000 DOLARA! Pevačica u AMERICI opelješena do KOSKE

Lopovi su iskoristili trenutak Kaćine nepažnje da joj ukradu stvari dok se fotografisala ispred jednog filmskog studija.

Objavljeno:

Pevačica Katarina Živković doživela je neprijatnost na turneji u Americi kada joj je lopov ukrao skupocenu torbu u kojoj je imala 5.000 dolara, saznaje „Alo!“ od izvora bliskog pevačici.

Naime, Kaća, koja se nedavno iz Srbije vratila u Ameriku kako bi nastavila turneju, doživela je pravu dramu u Los Anđelesu dok je sa kolegama i muzičarima obilazila grad.

- Kaća je otišla na američku turneju u decembru, ali morala je da se vrati u Srbiju zbog unapred zakazanih nastupa. Čim je odradila nastupe za reprizu Nove godine i Božića, vratila se u Ameriku, ali nije mogla ni da pretpostavi šta će je tamo sačekati - rekao je na početku razgovora za „Alo!“ izvor blizak pevačici. Kako nam je dalje ispričao, Kaća je pokradena u Los Anđelesu, dok je sa kolegama sa turneje i muzičarima obilazila grad.

A post shared by Katarina Zivkovic (@katarina_zivkovic_official) on

- Kaća je u Los Anđelesu imala jedan dan na raspolaganju da obiđe grad, pa je posetila nekoliko filmskih studija u Holivudu, a nije propustila ni priliku da napravi nekoliko selfija. I baš dok se fotografisala za društvene mreže, desilo joj se da ostane bez torbe i novca - priča naš izvor koji se zatekao na licu mesta i objašnjava:

- Kaća je zamolila jednog od muzičara da je fotografiše ispred jednog filmskog studija, a torbu koju je nosila spustila je na klupu pored sebe. Čim ju je spustila, odmah je zaboravila na nju, pa se koncentrisala na to da što bolje ispozira za fotografiju - kaže naš izvor i objašnjava da je pevačica zamolila kolegu da je nekoliko puta fotografiše jer nije bila zadovoljna kako je ispala.

- To je trajalo nekoliko minuta, a lopovu je trebao samo sekund Katarinine nepažnje da joj ukrade stvari. Kada je završila s poziranjem za društvene mreže, Kaća se vratila da uzme torbu i tada je shvatila da je pokradena - priča naš izvor i dodaje da pevačica nije mogla da veruje šta ju je snašlo.

Every princess has a castle ??? #lasvegas

A post shared by Katarina Zivkovic (@katarina_zivkovic_official) on

- Ne samo da je ostala bez skupocene torbe već joj je ukraden i novčanik u kom je imala oko 5.000 dolara. Jedina sreća u nesreći je to što joj je pasoš ostao u sefu hotela, jer da je i njega ponela, bila bi u ozbiljnom problemu - kaže naš izvor i dodaje:

- Kaća je ipak na kraju sve to stoički podnela tim pre što se nikada nije opterećivala materijalnim stvarima. Novac dođe i prođe, a ona će sve to ponovo zaraditi - kaže naš izvor na kraju.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.