VRANJEŠ SE RASPITAO U POLICIJI DA LI GA JE JK PRIJAVILA: Ne postoji nikakva PRIJAVA, ona je BOLESNA OSOBA koja LAŽE
Foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić

OVO BOLI!

VRANJEŠ SE RASPITAO U POLICIJI DA LI GA JE JK PRIJAVILA: Ne postoji nikakva PRIJAVA, ona je BOLESNA OSOBA koja LAŽE

Fudbaler tvrdi da je proverio da li ga je pevačica prijavila nadležnim organima jer je navodno bio ispred njene kuće i to se ispostavilo kao netačno

Objavljeno:

Ognjen Vranješ tvrdi da je Jelena Karleuša izmislila da ga je prijavila policiji pre nekoliko dana, kad je obavestila javnost o tome preko društvenih mreža.

Fudbaler je za Kurir ispričao da je on proverio ove njen navode, da se sve ispostavilo kao laž i da mu je jasno zbog čega je to uradila.

- Ne znam šta je dotična želela time da postigne, ali u policiji ne postoji nikakva prijava. Sve je izmislila i slagala jer je bolesna osoba - poručio je sportista.

Podsetimo, mala od velikog skandala je pre nekoliko dana na Instagramu objavila da je morala da pozove policiju jer je ispred njene zgrade bio upravo Vranješ.

foto: Damir Dervišagić

- Obezbeđenje me je obavestilo da je osoba po imenu Vranješ O. viđena u kolima ispred moje kuće. Zbog bezbednosti moje dece i lične ugroženosti, obavestila sam policiju. Ne bih takvim pojavama u 2020. godini više davala na značaju. Ja sam obavestila javnost, dalje nek se policija time bavi. Što se mene tiče, nek crknu u najgorim mukama svi! Srećna Nova godina - napisala je Karleuša u četvrtak.

Ona se posle ove objave više nije oglašavala, a ubrzo je i obrisala saopštenje. Ognjen je istog dana, nakon samo nekoliko sati, dao svoj odgovor Jeleni, takođe preko društvenih mreža.

- Ne volim da pišem javno, ali vidim da bolesnica pominje moje ime. Imam utakmicu u nedelju, tako da nije moguće da sam se nalazio u blizini kuće dotične nakaze! Idi, leči se, bolesnice, i ostavi se mog života, pošto je tvoj toliko bedan i očajan - napisao je Vranješ.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.