NAJPOZNATIJI SRPSKI REPER KARIJERU POČEO ZAHVALJUJUĆI ARKANU! Evo šta se sve krilo u čuvenoj POSLASTIČARNICI
Foto: Printscreen

DETALJI IZ POSLASTIČARNICE RAŽNATOVIĆA

NAJPOZNATIJI SRPSKI REPER KARIJERU POČEO ZAHVALJUJUĆI ARKANU! Evo šta se sve krilo u čuvenoj POSLASTIČARNICI

Informacija zlata vredna

Objavljeno:

Svoje rep putešestvije Relja Rexona iz VIP-a otvorio je baš u poslastičarnici kod komadanta i osnivača Srpske Dobrovoljačke Garde, velikog borca sa ratišta i još većeg džentlmena iz Minimaksovih emisija – Željka Ražnatovića Arkana.

Na rođendanskoj žurci koji je tada organizovala Arkanova ćerka, specijalni nastup Relja je imao sa svojom prvobitnom grupom “Riff Raff”, a gosti iznenađenja bili su i Gru i Monteniggers.

Kuriozitet za ovu čuvenu poslastičarnicu, jeste i da je bila kao stvorena za prljave rep nastupe- naime, na sred lokala bio je stejdž sa šipkom za striptiz. Dosta stvari možete tvrditi za nekadašnje srpske kriminalce, ali ne i to da nisu imali klase.

foto: FB/Puls Asfalta

Jedna anegdota kaže: Kada je jednom jedan običan radnik zalutao u Arkanovu poslastičarnicu i popio 5 piva Hajniken, umalo se nije onesvestio kada mu je konobarica donela račun od nekoliko stotina maraka. Nije mogao da veruje da neko devedesetih naplaćuje toliko, a on umorni radnik sa građevine svratio da odmori od rada i utoli žeđ. Konobarica je pozvala Arkana i rekla da ima problem jer jedan čovek galami i neće da plati račun. Arkan je došao i pitao u čemu je problem, dok mu je čovek pričao, Arkanu je već jedan pogled na radnika bio dovoljan da shvati o čemu se radi. Rekao mu je da je konobarica pogrešila, da se neslano našalila i poručio još jedno pivo za čoveka, naravno sve je bilo na račun kuće.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.