MAJA SKINULA SVE SA SEBE PA POZIRALA SAMO ZA NJEGA: Od ovih fotki zastaje dah! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

NEVEROVATAN PRIZOR

MAJA SKINULA SVE SA SEBE PA POZIRALA SAMO ZA NJEGA: Od ovih fotki zastaje dah! (FOTO)

Fotografija je skupila više od 17.000 lajkova

Objavljeno:

Hrvatska pevačica Maja Šuput Tatarinov (40) sa suprugom Nenadom Tatarinovim (36) koristi svaki slobodan trenutak za putovanja u egzotične krajeve. Maja inače radi punom parom pa joj je odmor, kako kaže, preko potreban. Nakon uspešne prošle godine, ona i Nenad počastili su se putovanjem na Bali.

Supružnici su tamo nekoliko dana, a Maja se na odmoru potpuno opustila. Pozirala je bez brushaltera i u kupaćim tangicama, kako su ih prozvali neki od njenih pratitelja na društvenim mrežama.

foto: Printscreen Instagram

"Osećam se kao kod kuće", napisala je pjevačica kratko uz fotografiju.

Fotografija je skupila više od 17.000 lajkova, a njini pratitelji nisu štedeli na komentarima. Pohvalili su Majin izgled, te im poručili neka uživaju i odmore se.

foto: Printscreen Instagram

Maja više puta tokom godine sa svojim Nenadom baterije puni na egzotičnim destinacijama, a poznato je i kako pevačica onda kad radi u pravilu nema slobodnog vikenda, a slovi i za jednu od najpoželjnijih pevačica na svadbama.

foto: Printscreen Instagram

Donedavno je bila članica žirija šoua "Supertalent", i uz to neumorno pevala po svadbama, prodavala sladolede, slušalice i papuče sa svojim potpisom, te snimala reklame na dušeku. Šuput je odlučila da posao stavi po strani i godinu otvori odmorom sa suprugom.

Bonus video

VUK MOB NEĆE DA PRAVI FRKU OKO NATALIJE! Ona je isfrustrirana, na tome će se završiti

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.