SANJA MARINKOVIĆ PROGOVORILA O STVARIMA KOJE NISU ZA JAVNOST: Voditeljka se OTVORILA, progovorila i o DRUGOM BRAKU!
Foto: printscreeen

neočekivano

SANJA MARINKOVIĆ PROGOVORILA O STVARIMA KOJE NISU ZA JAVNOST: Voditeljka se OTVORILA, progovorila i o DRUGOM BRAKU!

Magazin In i Sanju Marinković svi obožavaju, zašto joj i žele puno sreće u ljubavi, a ovog puta je to i sama sebi poželela

Objavljeno:

Sanja Marinković otkrila je šta želi da ostvari u 2020. godini, a tiču se celog njenog života.

- Tih pet stvari koje nisu baš za javnost, ali verujem da ću te stvari da ostvarim sebi ako bude išlo svojim tokom. Tiču se, naravno, i mog ljubavnog života, mog porodičnog života, poslovnog života, sebe same, svoje slobode, svog načina razmišljanja, stava, svega. Mislim da će 2020. biti moja godina - rekla je Sanja i priznala da se nije razvela.

foto: Printscreen

- Ne kažem da do sada nisam bila voljena, i te kako jesam, nikada mi toga nije manjkalo, ali da li će ta doza voljenosti biti u braku ili neće, o tome ću da razmislim, ima vremena. Ja sam žena koja, što sam starija, emotivno se više dajem u svakom smislu i ako ne vidim da su svi oko mene srećni, da sam ja sve uradila kako treba, nikako da shvatim da treba sebe da stavim u prvi plan, e to sad učim - rekla je Sanja.

Sanja je novu godinu dočekala u krugu prijatelja, a Božić na plus 30 stepeni.

- Poslednjih nekoliko Božića dočekujem na plaži, sa sinom, porodicom, sad smo bili i moj brat, njegova supruga i deca, Božić na plus 30 (smeh) - zaključila je voditeljka u "Premijeri".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.