POLICIJA IH PRONAŠLA MRTVE U ŠUMI DOK VISE SA DRVETA! TRAČIGAN BOŽIĆ: Blizanci iz RIJALITIJA pronađeni MRTVI!
Foto: Printscreen

užas!

POLICIJA IH PRONAŠLA MRTVE U ŠUMI DOK VISE SA DRVETA! TRAČIGAN BOŽIĆ: Blizanci iz RIJALITIJA pronađeni MRTVI!

Bili i Džoi Smit, zvezde britanskog rijalitija "My Big Fat Gypsy Wedding", pronađeni su mrtvi neposredno posle katoličkog Božića

Objavljeno: 17:19h

Blizanci Bili i Džoi Smit, zvezde britanskog rijalitija "My Big Fat Gypsy Wedding", pronađeni su mrtvi neposredno posle katoličkog Božića. Dve nedelje ranije proslavili su 32. rođendan, a policija ih je pronašla u šumi. Visili su na dva susedna drveta!

Policijska potraga usledila je posle poziva rođake koja je navodno pronašla njihovu oproštajnu poruku.

O smrti braće blizanaca raspredaju se različite teorije. Jedna od njih je da su braća bila depresivna, a da je depresiju podgrevala činjenica da je Džoi imao rak. To je Bili teško podnosio i navodno je rekao da "neće moći da živi bez njega". Međutim, teoriju koja navodi na suicid blizanaca manje verovatnom čini podatak da je Džoi dobio rezultate koji potvrđuju da je "čist od kancera".

Drugi pak sumnjaju u scenario o samoubistvu. Kažu da su blizanci na rođendanaskoj proslavi bili veoma raspoloženi. Bili su i na venčanju prijatelja, gde su sve zamejavali igrajući i pevajući uz hit Maraje Keri "All I Want for Christmas Is You", što je snimljeno na videu.

Džoi je bio oženjen i imao je dvoje dece. Bili nije imao svoju porodicu. Njihova tela pronađena su 28. decembra, u zabačenom delu šume gde su se nekada igrali kao deca. Njihova tela visila su na dva susedna drveta.

Padi Doerti, jedno od navećih imena britnskog rijalitija u 2014. i pobednik "Velikog brata" rekao je da je njihova smrt "jeziva tragedija". Na Fejsbuku je otvorena memorijalna stranica u znak uspomene na braću, koja ima skoro pet hiljada pratilaca. Neko je na njoj napisao da će Džoi i Bil ostati upamćeni kao braća koja su "došla na ovaj svet zajedno i zajedno su ga napustili".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.