TUČA SKAJ VIKLERA I RELJE: Prvo je gađao ČAŠOM Viklera, a onda se popeo na BINU i nastao je HAOS
Foto: Printscreen Facebook

MALO TRAČA SA REP SCENE

TUČA SKAJ VIKLERA I RELJE: Prvo je gađao ČAŠOM Viklera, a onda se popeo na BINU i nastao je HAOS

Tuča koja je opisana čak i u pesmi

Objavljeno:

Ako ste mislili da trač rubrike i tuče postoje samo u rijalitijima onda ste se grdno prevarili, rep scena je prepuna najžešćih skandala, ali se o tome malo priča...do sada!

Rešili smo da svaki dan otkrivamo skandale sa sve popularnije rep scene, a priče o njima sežu još od 90-ih godina.

Bad Copy -nekada članovi Bassivity-a, izašli su iz te kuće u ne baš dobrim odnosima sa nekadašnjim kolegama, i od tada su se navrzli na najveću srpsku rep kuću. U jednom intervju-u na SKC-u posebno su preterali, naročito Vikler sa anti-gej komentarima o Reksoni, te je đavolskiji član VIP-a sačekao neki drum’n’bass događaj kako bi se susreo sa Đorđetom Miljenovićem.

U nebo upiru svi prste

A post shared by Relja Milanković Reksona (@reksona) on

Po sudu naših očevidaca i izvora – Relja je prvo gađao Viklera čašom iz publike, a kako je čaša skoro pogodila DJ Ape-a, Relja se penje na binu odakle sledi prebijanje Skaja koga izgleda nema ko nije tukao u Beogradu. Od tog dana neprijateljstvo je zvanično a Vikler konstantnim podbadanjima na pesmama kao da nikada nije prežalio svoj Gazimestan.

Zaista deluje kao da dodatno poniženje kada je neko toliko seksi a onda te još i prebije, ništa nije strašnije od lepuškasih muškaraca koji znaju sa rukom.

foto: Printscreen

I ako je incident možda pao u zaborav, ako nisu tu novinari da vas podsete, tu je bio Marčelo koji je ovaj incident čak i opevao u pesmu "Sve je oke":

“Ali biste svi vi, lajave pičke, to čitali bez pardona Da tamo slučajno piše što su se tukli Vikler i Reksona!”

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.