ŽIVOJINOVIĆI U ŽIVOTNOJ OPASNOSTI: Nije prvi put da Brena izbegne sigurnu smrt! I pre ju je TERAO OVAKAV MALER!
Foto: Instagram printscreen/aleksandraprijovic

drama na putu za tajland

ŽIVOJINOVIĆI U ŽIVOTNOJ OPASNOSTI: Nije prvi put da Brena izbegne sigurnu smrt! I pre ju je TERAO OVAKAV MALER!

Pevačica se sa suprugom Bobom, Prijovićkom i njenom majkom zatekla u Dubaiju, baš u momentu kada Iran preti da će ga bombardovati

Objavljeno:

Nakon opšte panike koja je zavladala planetom zbog aktuelnih dešavanja u Iranu i Iraku, vesti koje se šire munjevitom brzinom najavljuju svetsku kataklizmu.

Posebno su javnost uzdrmale pretnje Irana da će gađati Izrael i Dubai ako se SAD osvete zbog raketnog napada.

U Dubaiju živi veliki broj Srba, a kako je poslednjih godina postao izuzetno popularna destinacija jer državljani Srbije od 12. maja 2019. godine mogu putovati bez vize u Ujedinjene Arapske Emirate, u svakom momentu ima i dosta srpskih turista.

Trenutno se tamo nalazi i folk zvezda Lepa Brena sa suprugom Bobom Živojinovićem, te snajkom Aleksandrom Prijović i prijom Borkom Mihajlović.

Dubai ?❤️?

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Oni su na putu za Tajland odseli u Dubaiju, gde su proveli Božićne praznike, a putovanje im se vrlo lako u sekundi može pretvoriti u noćnu moru.

Ovo nije prvi put da se slavna pevačica zatekne na mestu na kom joj preti životna opasnost. Nju je i pre, jednom čak baš u Tajlandu, gde je sada krenula, terao ovakav maler, pa je bukvalno za dlaku uspela da izbegne sigurnu smrt.

Naime, kada se 2004. godine odmarala u Tajlandu, pobegla je iz zemlje samo dan pre cunamija u kom je kasnije poginulo 80.000 hiljada ljudi. Isto tako Brena i Boba su 2006. bili na Filipinima. Dva dana nakon što su otišli, mesto gde su odmarali zadesila je tropska oluja, u kojoj su stradale stotine ljudi.

Osim što je u više navrata bila životno ugrožena zbog elementarnih nepogoda, 2017. godine na meti uragana Irma, koji je tada opustošio Floridu, našla se Brenina milionski vredna imovina, koju vlasnica "Granda" ima u Majamiju.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.