Prijovićka (misli da) se seli kod Lepe Brene, ali evo šta Brena MISLI o tome! (FOTO)

nije ni ona luda

Prijovićka (misli da) se seli kod Lepe Brene, ali evo šta Brena MISLI o tome! (FOTO)

Obzirom da Filip živi kod pevačice u stanu, Aleksandra je odlučila da kupi kuću, i to ni manje ni više nego u ulici gde živi Lepa Brena
Objavljeno:

Mlada Zvezda Granda, Aleksandra Prijović zabavlja se već nekoliko meseci sa sinom Bobe Živojinovića, Filipom. Prijovićeva je najsrećnija na svetu, a razlog tome nije Filip: Vest koja je oborila Internet (VIDEO)

A photo posted by @aleksandraprijovic on

odlučila da kupi kuću, i to ni manje ni više nego u ulici gde živi Lepa Brena.
da živi na periferiji grada, a sada će biti prva komšinica Živojinovićima. Aleksandra Prijović trudna sa Filipom? Ova vest oborila je internet! (FOTO) ona su ozbiljno rešeni da kupe već sagrađenu kuću, a ako bude sve u redu sa prodajom njenog stana, kupovina će biti ostvarena već početkom leta. Njih dvoje su već obavestili Brenu i Bobu o svojim planovima, kao i Aleksandrine roditelje i niko nema nikakve primedbe. Brena joj je čak rekla da je to najpametnije jer nikada ne može imati mir u stanu kao u kući, a iskreno mislim i da je raduje što će joj biti blizu, otkriva izvor. Prijovićkin deda: Filip Aleksandru nikada neće oženiti jer smo mi Romi, on želi samo da je iskoristi! (FOTO)

A photo posted by @aleksandraprijovic on

Svet

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.