KOD SEKE ALEKSIĆ ZIDOVI KAO U CRKVI: Zavirite u DOM pevačice na NAJSVETIJI DAN - IZNENADIĆETE SE
Foto: Printscreen Instagram

HRISTOS SE RODI

KOD SEKE ALEKSIĆ ZIDOVI KAO U CRKVI: Zavirite u DOM pevačice na NAJSVETIJI DAN - IZNENADIĆETE SE

Trpeza kao iz snova

Objavljeno:

U domu Seke Aleksić u Staroj Pazovi sve je podređeno Božiću, najradosnijem hrišćanskom prazniku koji provodi sa sinom Jakovom, suprugom Veljkom Piljikićem i ostalim članovima porodice.

“Покушајмо, у радости божићњега славља, да се измиримо и да превазиђемо све наше бесмислене поделе. O свему треба промишљати, суочавати ставове и расправљати, али то не сме да буде разлог за мржњу према било коме”... Праштајмо једни другима и подржимо браћу и сестре у Хрису колико год можемо! Посебно поздрављам нашу браћу и сестре у Црној Гори који ових дана пролазе кроз велика искушења! Молитвено се и данас сетимо оних који страдају,којима су наша љубав,топлина и разумевање потребни, јер сви смо људи, деца Божија,једнаки да узмолимо спасење, за себе и своје ближње и нека таква божанска љубав буде увек са онима који га искрено из срца, призивају и моле. Амин ??? . . . +++МИР БОЖИЈИ + ХРИСТОС СЕ РОДИ+++ . . . “Pokušajmo, u radosti božićnjega slavlja, da se izmirimo i da prevaziđemo sve naše besmislene podele. O svemu treba promišljati, suočavati stavove i raspravljati, ali to ne sme da bude razlog za mržnju prema bilo kome”... Praštajmo jedni drugima i podržimo braću i sestre u Hrisu koliko god možemo! Posebno pozdravljam našu braću i sestre u Crnoj Gori koji ovih dana prolaze kroz velika iskušenja! Molitveno se i danas setimo onih koji stradaju,kojima su naša ljubav,toplina i razumevanje potrebni, jer svi smo ljudi, deca Božija,jednaki da uzmolimo spasenje, za sebe i svoje bližnje i neka takva božanska ljubav bude uvek sa onima koji ga iskreno iz srca, prizivaju i mole. Amin ??? . . . +++MIR BOŽIJI + HRISTOS SE RODI+++

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on

Posle velikog božićnog posta i Badnjeg dana, Seka je pripremila bogatu prazničnu gozbu u kojoj će porodica i njeni dragi gosti danas uživati, dok njeni pratioci na Instagramu već sada mogu da uživaju u prelepoj dekoraciji trpeze, koju je postavila.

+МИР БОЖИЈИ+ХРИСТОС СЕ РОДИ+

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on

Kao što za svaki praznik biva, sve je podređeno velikom prazniku, te su na stolu dominantni žito i sveće, krst i slama koji daju posebnu draž današnjem danu koji je poseban i od velike važnosti za sve vernike.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.