IVANA PETERS PROGOVORILA O NASILJU U PORODICI: Niko ne zna šta se poznatoj pevačici dešavalo IZA ZATVORENIH VRATA!
Foto: Aleksandar Stojanović

Dugo je ćutala

IVANA PETERS PROGOVORILA O NASILJU U PORODICI: Niko ne zna šta se poznatoj pevačici dešavalo IZA ZATVORENIH VRATA!

Pevačica žali što u životu nije zaradila više para

Objavljeno: 18:15h

Ivana Peters priznala je da je njena majka bila žrtva nasilja, te da smatra da je psihičko nasilje jednako teško kao fizičko.

Pevačica kaže da je gledala majku kako "živi u kavezu", a da toga nije bila svesna.

- Imam vrlo čvrst stav da ne postoji opravdanje za bilo kakvo nasilje. Teško mi je što su neke žene zaplašene, neke ubijene u pojam, pa ne prijavljuju nasilje. Neke su fizički, neke psihički maltretirane. Nekada je ovo drugo još gore, kada si u kavezu, a ne znaš da si u kavezu. Moja majka je to imala u jednom trenutku i to me remeti i užasava. Najlakše je pomoći drugima, najteže sebi zato žene moraju da se nađu jedne drugima - priznala je Ivana.

- Bila sam jako mala, ali činjenica je da sam imala poznanike kojima se to desilo, pa na javnoj sceni slušam o tome. Krivo je društvo i vaspitanje koje je unazad decenijama patrijarhalno. Nasilje nije iskorenjeno u manjim mestima i dalje se priča 'sekira u čelo', 'sukob oca i sina'. To je stvar kulture i obrazovanja - objasnila je pevačica.

foto: Printscreen

Ivana se sa bivšim suprugom sa kojim ima ćerku u međuvremenu pomirila, pa ponovo rastala, a danas o njihovom odnosu ne želi mnogo da govori.

- Imali smo različite prirode i najbolji smo kao drugari - priznala je Ivana koja kaže da joj je žao što nije zaradila više novca.

- Da nemam dete, bilo bi mi svejedno, ali iz ove perspektive volela bih da sam zaradila više. Imala sam mnogo, sada nemam, i drago mi je što znam za obe strane medalje - rekla je Ivana.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.