MARKO MILJKOVIĆ ODVEO NOVU DEVOJKU NA KOPAONIK! Izbacili zajedničke slike pa odmah OBRISALI ZBOG LUNE!
Foto: Printscreen

OVO JE ONA!

MARKO MILJKOVIĆ ODVEO NOVU DEVOJKU NA KOPAONIK! Izbacili zajedničke slike pa odmah OBRISALI ZBOG LUNE!

Poslednjih nekoliko dana na društvenim mrežama vlada prava drama od kako su u pojedinim medijima isplivale informacije kako Luna Đogani moli svog bivšeg dečka Marka Miljkovića da se pomire.

Objavljeno:

Dok je u Luna u Beogradu i bije bitku sa psom koji je prošao kroz traumu nakon eksplozije petarde koja mu je ugrozila život Marko je na drugom kraju Srbije ali ne sam već sa novom devojkom?

Naime, Marko Miljković je spakovao stvari i otputovao na Kopaonik, a kako izvor tvrdi društvo mu pravi prelepa crnka Nikolina.

?

A post shared by ? (@__niikoliina___) on

– Marko i njegova nova devojka se znaju već duži period i bili su samo drugari, kada je on stavio tačku na vezu sa Lunom Đogani oni su rešili da prijateljstvo krunišu vezom, čak su i Novu Godinu slavili zajedno i nisu krili koliko jedno drugom odgovaraju i koliko su srećni u vezi – priča izvor i dodaje:

– Oni su zajedno otišli na Kopaonik, ali ne žele da izbacuju zajedničke fotografije samo zbog Lune, ona još nije prebolela Miljkovića i on se plaši da ona ne napravi neku glupost i da nešto ne uradi Nikolini – završava izvor.

Naime, Nikolina jeste izbacila nekoliko zajedničkih fotografija sa Markom Miljkovićem ali je brže bolje iste i obrisala.

Kako će Đoganijeva reagovati kada sazna da Miljković uživa u novoj vezi i da ju je preboleo ostaje da vidimo ili Luna već sve zna.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Dnevni magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.