KIJA KOCKAR SE POSVAĐALA SA MLADOM PEVAČICOM TOKOM SARADNJE! Ona je LUDA, promenila je TEKST koji sam ja PISALA
Foto: Printscreen Instagram

ISTINA

KIJA KOCKAR SE POSVAĐALA SA MLADOM PEVAČICOM TOKOM SARADNJE! Ona je LUDA, promenila je TEKST koji sam ja PISALA

Poslednju objavljenu pesmu Kije Kockar "Sanjam" napisala je mlada pevačica Angelina, a ona je sada otkrila i kako je protekla saradnja sa pobednicom prve sezone "Zadruge".

Objavljeno:

- Kija je super za saradnju. Malo je luda - počela je priču uz osmeh za "Alo.rs" Angelina.

- Ona je želela da joj napišem pesmu, a ja sam pristala jer sam imala sličnu situaciju, pa sam mogla da razumem njenu priču. Nije nam se dogodilo isto, ali bio je isti osećaj. Ona mi je ispričala svoju priču, a onda sam ja napisala onako kako sam to osetila.

foto: Printscreen Instagram

- Naravno da je Kija menjala tekst pesme. Mora ona! (smeh) Ona je ubacila ceo onaj deo: "Uzmi prsten s poda. Samog sebe krivi. Ti bi sad sve dao da na Roli gledam kad ćeš ti". Ona je prvo htela da ide: "Audi se rola, 200 u krivini. Ti bi sad sve dao da na Roli gledam kad ćeš ti". Ja uopšte taj deo nisam želela da ubacim i jako smo se svađale - priznala je uz osmeh Angelina.

- Razumem je, htela je da ubaci nešto na šta se ljudi lože. Onda je sama shvatila, pa je izbacila taj deo o Audiju i stavila je: "Uzmi prsten s poda, samog sebe krivi. Ti bi sad sve dao da na Roli gledam kad ćeš ti." To je sama napisala, a ostalo je moje.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.