VELIKA ISPOVEST ĆERKE ŽELJKA MITROVIĆA: Ispričala kako živi u Americi, i otkrila nešto neočekivano o svom dečku!
Foto: Instagram/sandramitrovic

ona ima sve

VELIKA ISPOVEST ĆERKE ŽELJKA MITROVIĆA: Ispričala kako živi u Americi, i otkrila nešto neočekivano o svom dečku!

Fenomenalan. Koliko je teško bilo da me ubede da se vratim.

Objavljeno:

Sandra Mitrović poručuje da je život u Americi fenomenalan, da više nije u vezi sa Gregom, o kojem je njen tata tvitovao i da priprema svoj prvi dugometražni film.

Lepa ćerka Željka Mitrovića, vlasnika “Pinka”, nedavno je iz Njujorka došla u Beograd, gde je spojila privatne i poslovne obaveze.

- Više sam došla poslovno. Pripremam prvi dugometražni film. Beograd je moj grad, nemam šta da se navikavam. Beograd je u ovo doba godine meni najlepši - sa osmehom na licu za “Blic” priča Sandra Mitrović.

Njen život bio je nepoznanica srpskoj javnosti dok je tata nije posetio u Americi i na društvenim mrežama podelio kako provodi dan sa ćerkom. Željko je tada objavio fotografiju sa Sandrom i njenim dečkom Gregom i napisao da on uopšte nije loš dečko. Sandra otkriva da ova veza nije potrajala.

- Greg i ja više nismo zajedno, ali smo ostali jako dobri drugari. Nisam uopšte mogla Gregu da objasnim šta se to ovde dešava i zašto tata tvituje o njemu, ali bilo mu je zanimljivo - otkriva Sandra, a na pitanje da li joj se tata nekada mešao u ljubavne veze, kaže:

- Tata ne... Mislim da su mi izbori dobri tako da se nisu ni on ni mama nešto posebno mešali. Bitno im je da je dobar, znate ono, da se ne drogira, da nije pijanica i onda je sve u redu. Nikada se nisu mešali, uvek su zadovoljni mojim izborom.

foto: Nemanja Nikolić

Mnogima je Amerika san, a Sandra Mitrović je tamo završila studije i tamo živi, pa kakav je život u toj zemlji?

- Fenomenalan. Koliko je teško bilo da me ubede da se vratim. Ja obožavam Njujork. Volim London, ali Njujork je grad za mene.

Mitrovićeva ćerka je sa 14 godina počela da se bavi režijom, studirala je u Engleskoj, pa zatim u Americi.

- Filmove sam počela da radim još kao mala. Prvo sam studirala u Engleskoj, a zatim u Njujorku, na Kolumbiji. Sarađivala sam sa dosta naših glumaca i sa dosta Amerikanaca, Engleza. Najveća razlika koju sam našla jeste kasting koji je sasvim drugačiji ovde. Kod nas je manja sredina, ima manje glumaca, a u Americi svi glume. I tamo kada napraviš kasting, ne možeš doći do velikih glumaca, a kod nas je malo drugačije jer je manji grad, svi se znaju. A opet naši glumci imaju to nešto što je predivno - da uvek hoće da pomažu mladima - kaže Sandra.

Željko Mitrović je pokrenuo filmsku i serijsku produkciju, a sa serijom “Crveni mesec” nas je vratio u epohu. Kako je Sandri ovaj projekat blizak i sa porodične i sa poslovne strane, interesovalo nas je da li je davala tati neke sugestije.

- Zasad nisam davala za ove projekte koji su rađeni. Mislim da on fenomenalno radi hiperprodukcije i to što radi i mislim da ne postoje takve studije u ovom delu Evrope. Zasad nisam ulazila u taj deo našeg porodičnog biznisa. Pripremam jedan mnogo manji projekat pa sam fokusirana na to. Radi se o jednoj komediji, drami. Više različitih likova čije se priče prepliću, prateći njihov život u toj zgradi koju vlada želi da sruši da bi gradila šoping-mol. Manji je film, priča, ali svakako se nadam da ćemo i veće raditi.

Ne srećem holivudske zvezde u Njujorku

Sandra Mitrović već nekoliko godina živi u Njujorku, ali nije imala prilike da sretne neke holivudske zvezde dok ispijaju kafu u nekom kafiću.

- Oni se više kreću u Los Anđelesu, ali zbog školskih obaveza ja tamo retko odlazim. Oni su u Njujorku dosta sakriveni, a možeš da ih sretneš kada ideš na pozorišne predstave ili filmske premijere. Nedavno sam bila na predpremijeri filma “Ironman”, tamo su bili De Niro, Al Paćino, Skorseze. Po ulici ih ređe srećete, iako svi misli da ih uvek negde možeš videti, ali to nije tako. Možda možete da ih sretnete u nekom klubu, ali retko. Ili bar ja nisam imala sreće.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.