VELJKO SAZNAO OD ASTROLOGA ŠTA ĆE BITI SA BOGDANOM U BUDUĆNOSTI: Bebu će da čuva tata, ona će biti SLABOG ZDRAVLJA!
Foto: Dragana Udovičić

malo ko veruje u ovo

VELJKO SAZNAO OD ASTROLOGA ŠTA ĆE BITI SA BOGDANOM U BUDUĆNOSTI: Bebu će da čuva tata, ona će biti SLABOG ZDRAVLJA!

Popualrni par Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić zavetovali su se jedno drugom na večnu ljubav 24. novembra, a o njihovoj svadbi brujali su svi mediji. Bogdana će u 2020. godini Ražnatoviću podariti naslednika, kojem će dati ime po njegovom pokojnom ocu Željku Ražnatoviću Arkanu.

Objavljeno:

Budući da za ovim parom vlada veliko interesovanje, numerolog je odlučio da zaviri u njihovu budućnost. Kako astrolog ističe, Bogdana će nakon dolaska prinove morati da balansira između dve stvari, dok će Veljko biti spreman da se na neko vreme odrekne posla.

foto: Kurir

- Za Bogdanu 2020. godina biće godina balansiranja između posla i porodice, s obzirom na to da će na proleće da postane mama. Za Veljka ipak, 2020. godina će biti godina ne samo finansijsko i poslovnog uspeha, već i naravno godina kada će postati otac, što će on vrlo radosno da ističe u medijima, a moguće je da će jedno vreme da ostavi posao sa strane da bi bio pored Bogdane i uživao u čarima roditeljstva - kaže za Pink.rs Nevenka Blažik i dodaje:

foto: Filip Plavčić

- 2020. godina za njih dvoje će biti godina puna ljubavi i sreće, Veljko će biti velika podrška i pomoć Bogdani kada mali naslednik bude stigao u njihov dom. U drugoj polovini godine moguće je da će otputovati negde zajedno da još malo uživaju u svojoj novoj porodici, pre nego što se oboje budu vratili svojim poslovnim obavezama - kaže astrolog i dodaje da bi Bogdana trebalo da povede računa o svom zdravlju nakon porođaja.

foto: Printscreen/ Youtube/ Pink

- Što se zdravlja tiče, Bogdana bi trebalo da obrati pažnju u toku januara, juna i novembra što se tiče ishrane i redovnog odmora, jer će joj imunitet biti oslabljen zbog promene svakodnevnice kada beba bude stigla. Za Veljka 2020. godina bi trebalo da bude sasvim dobra što se tiče zdravlja, sem u periodu februara, jula i novembra kada bi trebalo da se pripazi potencijalnih povreda - istakla je Nevenka Blažik.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.