ANASTASIJA MAMI BROJNE UZDAHE, SVI SE PITAJU ŠTA JE TO OBUKLA: Zbog Cecine ćerke muškarci spremni na 3 SVETSKI RAT!
Foto: Printscreen

plenila u novogodišnjoj noći

ANASTASIJA MAMI BROJNE UZDAHE, SVI SE PITAJU ŠTA JE TO OBUKLA: Zbog Cecine ćerke muškarci spremni na 3 SVETSKI RAT!

Diktira trendove!

Objavljeno:

Anastasija Ražnatović, osim što je talentovana za pevanje te je krasi sjajan glas, poseduje i izuzetno atraktivnu liniju i stil za odevanje.

Ona je odavno uzor mnogim mladim devojkama, posebno što se tiče oblačenja i mnoge tinejdžerke u razvoju pokušavaju da prekopiraju njen izgled.

Mnoge zanima izbor haljine za Novu godinu, a Anastasija je na svom Intagram profilu objavila sliku i svima pokazala da i kad misle da ne može bolje, ona se uvek obuče bolje od prethodnog puta.

Osim što je otkrila kako je izgledala, Anastasija je svojim mnogobrojnim pratiocima i fanovima poželele srećnu Novu godinu, a evo šta je napisala.

- Sreća nova 2020 godina!!! Želim svima da ih sreća prati, zdravlje, veselje, mir i sloga. Želim nam da se svi nadogradjujemo, učimo iz dana u dan i postajemo bolji ljudi. Želim nam da pomažemo jedni drugima kad god smo u mogućnosti i da sve predrasude, loša osećanja i misli ostavimo za sobom u godinama što su iza nas. Vreme je da se volimo, družimo, pevamo, sviramo i živimo život punim plućima uživajući u svetu i ljudima oko nas koji nas vole. Sve najbolje!

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.