KIJA U PONOĆ POSLALA TAJNU PORUKU IZ AMERIKE: Jedan DETALJ ju je odao! Šta je PISAC hteo da kaže?! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

KOD NJE JE NOVA GODINA MALO KASNIJE STIGLA

KIJA U PONOĆ POSLALA TAJNU PORUKU IZ AMERIKE: Jedan DETALJ ju je odao! Šta je PISAC hteo da kaže?! (FOTO)

Misli na sve one koji je prate iako je usred američke turneje

Objavljeno:

Kija Kockar se trenutno nalazi u Sent Luisu, gde je zbog vremenske razlike Nova godina stigla nekoliko sati kasnije nego u Srbiji.

Ipak, svesna da je na društvenim mrežama najviše prate i podržavaju ljudi sa naših prostora, pevačica je tačno u ponoć snimila video zapis u kom je navila sat tako da kazaljke pokazuju 12:00.

?

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on

U drugom video klipu, objavljenom odmah potom, Kija je objasnila ovaj svoj postupak, poručujući da misli na sve one koji je prate iako je usred američke turneje.

Međutim, pojedinci smatraju da je Kockareva poslala tajnu poruku, budući da je i te kako poznato da brižljivo promatra svaki svoj postupak.

foto: Printscreen/ Instagram/ kijakockar

Naime, na društvenim mrežama se mogu pročitati komentari onih koji marku sata koji pobednica "Zadruge" nosi ("Roleks") ima veze sa stihom iz njene poslednje pesme "Sanjam".

- Uzmi prsten s poda. Samog sebe krivi. Ti bi sad sve dao da na Roli (prim.aut. sleng za "Roleks") gledam kad ćeš ti - glase sporni stihovi upućeni bivšem suprugu Slobi Radanoviću, za kog je u nekoliko novogodišnjih intervjua Kija istakla da je srećna što će ostati u nedavno okončanoj deceniji.

Bonus video

SLOBA RADANOVIĆ PRAVI PROFESIONALAC: Pevaču umro otac, oči mu ZASUZILE, a publiku ostavio u transu!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.