VRANJEŠU OPROŠTENA KARLEUŠA! Afera sa PEVAČICOM ga je skupo KOŠTALA, ali sada mu je DATA DRUGA ŠANSA
Foto: Instagram

I TO SE DESILO

VRANJEŠU OPROŠTENA KARLEUŠA! Afera sa PEVAČICOM ga je skupo KOŠTALA, ali sada mu je DATA DRUGA ŠANSA

Ognjen Vranješ sankcionisan je zbog afere sa Jelenom karleušom da igra za reprezentaciju, ali po svemu sudeći i on je dobio drugu šansu

Objavljeno:

I dok je jelena dobila drugu šansu kod svog muža Duška Tošića, i Vranješ je uspeo da se izbori sa svojim "duhovima prošlosti"

Njemu je bivši fudbaler Zvezde oprostio aferu i obavio je razgovor sa njim o povratku u reprezentaciju!

Novi selektor reprezentacije BiH Dušan Bajević obavio je razgovor sa prvotimcem atinskog AEK-a Ognjenom Vranješom, koji zbog svojih „egzibicija“ van terena nije konkurisao za kvalifikacione utakmice za EURO 2020.

- Takođe, Ognjen je razgovarao i sa čelnicima Saveza - javlja izvor Avaza blizak kontroverznom fudbaleru.

foto: EPA Georgia Panagopoulou

Kako je ovaj bosansko-hercegovački medij objavio još u novembru, Vranješ je bio spreman da se i ranije vrati pod zastavu domovine, a nakon što je danas na svom Facebook profilu objavio tri slike u dresu državnog tima, dve pojedinačne i jednu grupnu, u fudbalskim kuloarima je odmah krenula priča da je postignut konačni dogovor.

- Nažalost, zbog gluposti je isključen iz tima - rekao je nedavno za „Avaz“ naš as iz Juventusa Miralem Pjanić oko „slučaja Vranješ“ i dodao:

- Zbog neke spoljašnje stvari. Krivo mi je zbog toga. Bio je odličan, mnogo je doprinosio reprezentaciji. Privatno je, takođe, dobar momak – prokomentarisao je Pjanić.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.