KATARINU ŽIVKOVIĆ PRETUKAO BIVŠI DEČKO: Kajem se što nisam otišla u POLICIJU
Foto: Pritnscreen

SKANDALOZNO

KATARINU ŽIVKOVIĆ PRETUKAO BIVŠI DEČKO: Kajem se što nisam otišla u POLICIJU

Pevačica Katarina Živković retko priča o ljubavnom životu, koji je u prošlosti bio vrlo buran. Neki detalji ipak su otkriveni i mnoge su ostavili bez teksta.

Objavljeno:

Katarina je pre deset godina pretrpela fizički napad od nekadašnjeg partnera, a o tome je javno progovorila pre tri godine.

- Ne volim da pričam o tome, ali reći ću ukratko. Jedan bivši dečko me je pretukao zbog ljubomore. To je bilo pre nekih sedam godina i mnogo se kajem što ga tada nisam prijavila policiji. Mislim da ću se zauvek kajati što sam to samo tako pustila da prođe. Zaboraviti ne mogu. Sada kada razmišljam o tome, ne znam zašto nisam otišla u policiju - ispričala je Kaća 2016. godine za magazin "Star".

foto: Printscreen Instagram

Ona je priznala da su sa situacijom bili upoznati njeni roditelji i prijatelji, te dodala da je iz toga naučlila važnu lekciju.

- Da se razumemo, onoga ko digne ruku na žensko ne možeš nazvati muškarcem. Sada mnogo pažljivije biram i bežim od ljubomornih i posesivnih. Tada sam bila mlađa i takvo ponašanje mi je u početku imponovalo. Danas bih znala šta da preduzmem u takvoj situaciji - rekla je pevačica.

Veliku prašinu u javnosti podigla je Kaćina veza sa manekenom Banetom Jankovićem, sa kojim je u ljubavi bila od 2010. do 2014. godine. Smuvali su se tokom učešća u rijalitiju "Farma", a pisalo se i da mu je pevačica posvetila nekoliko pesama.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.