NA JEDNOJ TEZGI ZGRNULI 40.000 EVRA: Đani za nekoliko minuta uzme 10.000 evra, a tek ONA kad zapeva! Pljušte šuške!
Foto: Youtube printscreen/ UZIVOteka IV

Au!

NA JEDNOJ TEZGI ZGRNULI 40.000 EVRA: Đani za nekoliko minuta uzme 10.000 evra, a tek ONA kad zapeva! Pljušte šuške!

Vratili se kući punih džepova!

Objavljeno:

Radiša Trajković Đani i Jana Todorović bili su glavne zvezde na vlaškom veselju, a domaćini nisu žalili ni dinara, pa su folkeri uzeli čak 40.000 evra bakšiša na krštenju u Berlinu.

Đani i Jana vratili su se kući punih džepova:

Pevali su na krštenju četvoro dece u jednoj porodici. Reč je o ljudima koji su se davno preselili iz Srbije u Berlin, pa su sada odlučili da okupe na jednom mestu širu familiju i prijatelje. Pošto je reč o velikom slavlju, nisu štedeli. Pozvali su nekoliko pevača iz Srbije da uveličaju slavlje, a među njima najpoznatiji Jana i Đani. Njih dvoje su dogovorili fiksni honorar od po 12.000 evra, a sve što dobiju preko toga je njihovo. Na kraju im je bakšiš bio čak 40.000 evra, koje su Jana i Đani podelili", rekao je izvor, koji je prisustvovao ovom veselju u Berlinu.

Opet mi??????

A post shared by Djani (@djanimusic) on

Folkeri su na veselju pevali nekoliko sati i atmosferu doveli do usijanja:

Domaćin je sve vreme držao u ruci štos novčanica od po 500 evra i za svaku pesmu, Đaniju davao nekoliko "ljubičastih". Kada je zapevao svoj veliki hit "Balkanac", Đani je uzeo za nekoliko minuta 10.000 evra. Onda je prosledio mikrofon Jani koju su obasipali bakšišom kada je zapevala "Lune, Lune", te posle nekoliko minuta više nije mogla da drži toliko novca u ruci ", prepričava izvor.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Informer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.