SIN SNEŽANE ĐURIŠIĆ RADIO NA TELEVIZIJI, PA DOBIO OTKAZ: Sada otkriven i BRUTALAN RAZLOG!
Foto: Ana Paunković

nečuveno

SIN SNEŽANE ĐURIŠIĆ RADIO NA TELEVIZIJI, PA DOBIO OTKAZ: Sada otkriven i BRUTALAN RAZLOG!

Uvek je bio problematičan

Objavljeno:

Problematični sin folk pevačice Snežane Đurišić, Marko Gvozdenović pre nekoliko godina je bio zaposlen na jednoj televiziji, odakle je otpušten jer je ukrao opremu za rad u vrednosti od nekoliko hiljada evra.

Snežanina ideja bila je i da sina zaposli na televiziji, gde ima dosta prijatelja s kojima godinama sarađuje.

Marko je u početku bio disciplinovan radnik i obavljao je posao kako treba, ali posle nekog vremena počeo je da pravi probleme.

foto: Facebook

- Snežana je bila sigurna da će mu se taj posao svideti i zaista se dobro pokazao na samom startu. Radio je u tehničkoj službi. On je stvarno vredan, nije nimalo uobražen kao neka deca poznatih roditelja. Međutim, Marko se kockao, a kao što znate, to povlači mnoge druge posledice. Kad je počeo da gubi na kocki, morao je da isplati veliku svotu novca, a Snežana nije htela da mu da pare - kaže izvor.

Tada je Gvozdenović, prema priči sagovornika, počeo da odnosi skupocene stvari s posla. Kolege u početku nisu ništa primetile, i to je njemu dalo vetar u leđa da nastavi. Kad je već postalo jasno da na televiziji postoji lopov, nadležni su reagovali.

- Pregledani su snimci sa sigurnosnih kamera s cele televizije i tako je na jednom snimku ustanovljeno da Marko odnosi opremu. Pozvali su ga i on je odmah sve priznao. Interesantno je da nijednog momenta nije poricao, naprotiv, rekao je odmah šta je sve ukrao, pa su lako izračunali da je u pitanju roba u vrednosti od nekoliko hiljada evra. Zvali su i Snežanu da joj kažu za to. Ona je bila van sebe, nije mogla da poveruje u to. Sutradan je došla na televiziju i izvinjavala se. Pričala je s Markom i on joj je priznao da su mu pare bile potrebne da plati kockarske dugove, ali kako ona nije htela da mu pomogne, odlučio se na to da pokrade svoje poslodavce. Onda je Snežana nadoknadila ono što je Marko odneo, dala je novac - dodao je izvor.

foto: Printscreen/youtube

Pevačica je dala kratak komentar:

- To je već bezobrazno. Moje dete je moje dete. Ono nije javno lice i više neću nijednog časa ćutati na bilo kakve bljuvotine ako ih neko bude napisao - rekla je ona.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.