NOVA PESMA MAGLA BENDA POMERA SVE GRANICE: Da li će ova pesma biti NAJVEĆI HIT u Srbiji!? (VIDEO)
Foto: Printscreen

dobili mega pohvale

NOVA PESMA MAGLA BENDA POMERA SVE GRANICE: Da li će ova pesma biti NAJVEĆI HIT u Srbiji!? (VIDEO)

Muička grupa momaka u usponu, koji čine Magla bend, danas je promovisao novu pesmu "Izmisliću ljubav" i time pomerio sve granice.

Objavljeno: 16:09h

Na neobičan način su upriličili promociju za sve prijatelje i saradnike, a frontmen grupe Vladan Savić imao je jaku poruku za sve obožavaoce dobre muzike.

Ovakav spot još nije viđen na našim prostorima, i oni su uneli novinu u interpretaciju, a pesmu je čak poslušao i američki pevač Džejson Derulo.

- U sledećoj godini odužićemo se svima i napraviti bar 5 novih pesama, jednako dobrih kao "Izmisliću ljubav". Radili smo na pesmi jedno 5 meseci i ja sam kriv zbog toga - počeo je Vladan, koji je sa prisutnima prvi put pogledao spot na kojem su dugo i vredno radili.

- Ako nemate ljubav u 2020. godini onda izmislite ljubav - priča Vladan i dodaje:

- Radimo posao iz ljubavi, fokusirali smo se na dobre pesme i dobre spotove. Kad imaš tim kao što smo mi nije teško. Tekst ove pesme govori o tome da svako pomisli kako je u spotu devojka za jedno veče, međutim totalno je suprotno od toga i priča je sa emocijom. Ja sam se naježio kada sam gledao spot, emotivan je i baš onako umetnički.

Pogledajte pesmu koja je u samo nekoliko časova postala hit skoro koliko i njihova pesma "Samo se noćas pojavi":

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.