Jedu li one išta? 10 domaćih zvezda koje su na rubu anoreksije! (FOTO)

kost i koža

Jedu li one išta? 10 domaćih zvezda koje su na rubu anoreksije! (FOTO)

Bilo da su prirodno tanane ili su do tog izgleda došle nepravilnom ishranom, prosto nam je neverovatno da bilo ko može da misli da je ovakav izgled normalan i lep
Objavljeno: 21:09h

Mršavost je već decenijama ideal lepote mnogih devojaka koje su imale uzore upravo od poznatih dama. Neke poznate ličnosti čiju listu vam predstavljamo u tekstu poznate su najviše po svojoj liniji, koja je zastrašujuća. Volite ih ili mrzite, ali nakon gledanja ovih slika poželećete da odete negde i pojedete jedan dobar veliki hamburger... 1. Manekenka Sofija Milošević je skrenula pažnju javnosti svojim vezama sa teniserom, Viktorom Troickim i glumcem Milošem Bikovićem ali i svojom mršavošću koja je njene fanove doslovno šokirala. Evo šta se svidelo Ljajiću! Vrelo, vrelo, vrelo - Sofija Milošević kao od majke rođena! (FOTO)

A photo posted by Sofija_Milosevic (@sofiamilo_) on

2.
Dejana Živković očekivala da će svi hvaliti njeno izvajano telo, ali je ovoga puta uspela da šokira. Provokativnost level hiljadu: 10 najseksi fotki sa plaže Dejane Živković! (FOTO)
3. Nevena Božović boluje od anoreksije. Međutim pevačica je to više puta negirala, tvrdeći da se ne izgladnjuje. – Takva sam kakva sam, ne znam da li je nasledno, ali sam mršava. Jedem često, nekada se desi zbog snimanja da preskočim obrok, ali to stvarno Šta joj se desilo? Nevena Božović promenila svoj zaštitni znak! (FOTO)
4. Zorana Jovanović iliti
Zoranah ispod fotki su uglavnom bazirani na prozivanju blogerke o njenom poremećaju ishrane. Zorannah otkriva šta bi bila da nije modna blogerka! Da je izabrala ovo zanimanje nikada ne bismo čuli za nju! (FOTO)

A photo posted by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

5. Emina Jahović jer je njena mršavost može dovesti do velikih zdravstvenih problema. Zrele za udaju: Ovo su najpoznatije srpske ćerke! Ko ih ne bi odmah pred oltar? (FOTO) 6. Nikolina Pišek ali je na kraju preterala pa možemo lagodno da joj izbrojimo rebra. Nikolini Pišek ispala sisa! Raj za muške oči, ali muž će joj odlepiti! (FOTO) 7. Nikolija Jovanović se dosta spekulisalo da je na rubu anoreksije, a ova fotka to i dokazuje. Nikolija smršala 20 kila i izvadila silikone! Izgleda kao kostur! (FOTO)

A photo posted by NIKOLIJA (@nikki_nicole_) on

8. Soraja Vučelić struk a da nema velike grudi, delovala bi kao pravi kostur. Pomirili se Sloba i Helena? Pevač joj oprostio dopisivanje sa političarom!

A photo posted by Sara (@sorajavucelic) on

9. Ana Mihajlovski Grubin opet u centru pažnje zbog popularnog šou-a, "Tvoje lice zvuči poznato". Kao i pre Ana izgleda poprilično neuhranjeno al obzirom da je oduvek bila takva, možda je i genetika u pitanju. 10. Bojana Rajić izgleda seksi, neki ipak misle da deluje pomalo anereksično. Da podsetimo, manekenka je demantovala da pati od anoreksije. Instagram profil od kog zastaje dah! Nije li ovo najseksi model na planeti? (FOTO) (VIDEO)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.